Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Αχ ρε Αντρεα τι μου θυμησες.........
Το Πασχα πηγαινα στην Ζακυνθο,λογω κινησης και εργων καθυστερησα αρκετα και υπηρχε πιθανοτητα να χασω το τελευταιο φερρυ,ετσι λοιπον μετα τα τουνελ της Πατρας ανεβασα αρκετα τον ρυθμο μου.
Μετα το τελευταιο τουνελ εχει ενα ωραιο κατηφορικο κομματι που στο τελος στενευει και γινετε μια λωριδα στην οποια βγαινουν και αυτοκινητα απο ενα δρομο που ερχεται απο την παραλια.
Εκει λοιπον και καθως πηγαινα με ΠΟΛΛΑ πεταχτηκε μια κυρια που μιλαγε στο κινητο της και πηγαινε με 70 χλμ,ευτυχως για μενα που φοραω καλα φρενα-Αλεξη ευχαριστω- αλλιως θα ειχαμε γινει καδρο.
Και σαν μην εφτανε αυτο λιγο πιο κατω που εχει ενα φαναρι-αν ειναι δυνατον μεσα στην Εθνικη φαναρι- και ενω απο μακρια ειχα δει το πρασινο ενα αυτοκινητο με μια κυρια δεν ξεκινησε ποτε γιατι εγραφε μηνυμα στο κινητο.
Μπορει να εφταιγα και εγω που ειχα την βιασυνη μου αλλα απο την αλλη τετοια συμπτωση μεσα σε λιγα χιλιομετρα μου κανει καπως,μεχρι και η γυναικα μου αγανακτησε και αρχισε να βριζει.
Να πω μονο κατι τελευταιο οτι δεν ειναι μονο γυναικες που τα κανουν αυτα αλλα και αντρες.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP