Αρχικό μήνυμα απο
halkida116mpack
συγνωμη Νικο αλλα δεν εχω ασχοληθει με αγωνες ντριφτ (μονο αναβασεις βλεπω)ισως γι αυτο δεν τον γνωριζα τον κυριο...εχω δει στο καρτοδρομο 2 φορες μονο αγωνα, επι εποχης σπικερ πατσουρεα.
και πριν που τους ανεφερα να ξερεις οτι δεν τους σνομπαρω ειναι κι αυτοι δυσκολοι και τεχνικοι αγωνες απλα εμενα δεν με τραβανε πολυ...οταν βεβαια αγαπας τους αγωνες αγαπας τα παντα με ροδες και μοτερ...να συμπληρωσω ομως λιγο κατι στο προηγουμενο μου ποστ οτι η μαγεια στους αγωνες για τον θεατη δεν ειναι στο καφριλικι που θα πεταξει το μπουκαλακι του με το νερο στο βουνο, που θα πει υποτιμιτικα σχολια προς καποιον αργο η απειρο αγωνιζομενο...νομιζω οτι αλλου ειναι το ζουμι.να κλεψεις δυο τεχνικες που θα σε βελτιωσουν στον δρομο να ακουσεις τα μοτερ, να μυρισεις την αγωνιστικη βενζινη να πεις 10 βλακειες με την παρεα και να σκασεις στα γελια και οχι να κοιτας τους χρονους και το ποσο καλα η ασχημα μπηκε καποιος.κι αν καποιος δεν μπηκε καλα στο καπα που βρισκεσαι πρεπει να ξερεις οτι μπορει να εχει ξυρισει στα προηγουμε η επομενα καπα και απλα να ετυχε να μην μπηκε εκει καλα.