Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν κατάλαβα σωστά ενοείς, οτι εάν το κάνω μεταβίβαση σε αυτόν στη γερμανία,θα το βγάλει γερμανικές πινακίδες και να μου κάνει εξουσιοδότηση οτι το αυτοκίνητο θα είναι ελλάδα και θα το έχω εγώ ασ πούμε?

σε κάποιες συζητήσεις που είχα λένε πως θέλει κάθε 6 μήνες να βγαίνει το αυτοκίνητο εκτός ελλάδας και να ξαναμπαίνει,για παράδειγμα να πας μια βόλτα βουλγαρία ασ πούμε

Παραδίδεις τις ελληνικές πινακίδες-λογικα το αυτοκίνητο ταξινομείται στην γερμανία κλπ,εαν μετά θέλεις για παραδειγμα να ξαναβάλεις τις ελληνικές τι γίνεται?λες να ζητάνε και κανα τελωνείο και την πατήσουμε άγρια να θέλουν δηλαδή να ξαναταξινομηθεί το αμάξι στην Ελλάδα?Δεν ξέρω αυτο μόνο θα μας πεί κάποιος που ξέρει απο πρώτο χέρι...

Άντε να δούμε τι αλλο θα σκεφτόμαστε στο κωλοκράτος που ζούμε να έχουμε φτάσει σε σημείο να πληρώνουμε 1000 ευρώ για να μπορούμε να κυκλοφορούμε το αμάξι μας..
    δεν ειναι τοσο απλο και ευκολο, θα βρω να σου στειλω τον καταλογο με ολες τις διαταξεις και τους νομους απο το τελωνειο και υπουργειο, το εχω ψαξει γιατι προκειται να φερω το δικο μου Ελλαδα τον Ιουλιο....

2. The Following 2 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (05-01-12), A8hnaios (04-06-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP