Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
Ή εάν είσαι δηλωμένος κάτοικος Γερμανίας!
Επίσης για να βγάλεις γερμανικές πινακίδες πρέπει το αυτοκίνητο να ανέβει στη Γερμανία και να ταξινομηθεί εκεί!
Aκριβως!Δηλαδη μονιμος κατοικος εξωτερικου.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Aν κατάλαβα σωστά ενοείς, οτι εάν το κάνω μεταβίβαση σε αυτόν στη γερμανία,θα το βγάλει γερμανικές πινακίδες και να μου κάνει εξουσιοδότηση οτι το αυτοκίνητο θα είναι ελλάδα και θα το έχω εγώ ασ πούμε?

σε κάποιες συζητήσεις που είχα λένε πως θέλει κάθε 6 μήνες να βγαίνει το αυτοκίνητο εκτός ελλάδας και να ξαναμπαίνει,για παράδειγμα να πας μια βόλτα βουλγαρία ασ πούμε
Θα πρεπει να παει το αμαξι γερμανια,να εκτελωνιστει εκει και να ειναι δηλωμενο στον συγγενη/φιλο σου ο οποιος ειναι μονιμος κατοικος γερμανιας.
Πριν μερικα χρονια επρεπε να το οδηγαει ο αποκλειστικος κατοχος του αυτοκινητου.Δηλαδη αν το αμαξι ηταν στο ονομα του φιλου σου και το οδηγουσες εσυ και ο φιλος σου ηταν συνοδηγος θα ειχατε κυρωσεις τα οποια φτανουν και μεχρι κατασχεση.

Πριν 2 χρονια που ειχα ρωτησει μπορουσες να οδηγας το αυτοκινητο του φιλου σου με εξουσιοδοτηση.Δεν γνωριζω 100% αν αληθευουν ολα αυτα οποτε δν θελω να σε παρω και στον λαιμο μου.

Μια ερωτηση ισως στην αστυνομια ή σε καποιο τελωνειο ή αν καποιος συνφορουμιτης γνωριζει απο 1ο χερι θα ηταν καλυτερα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παραδίδεις τις ελληνικές πινακίδες-λογικα το αυτοκίνητο ταξινομείται στην γερμανία κλπ,εαν μετά θέλεις για παραδειγμα να ξαναβάλεις τις ελληνικές τι γίνεται?λες να ζητάνε και κανα τελωνείο και την πατήσουμε άγρια να θέλουν δηλαδή να ξαναταξινομηθεί το αμάξι στην Ελλάδα?Δεν ξέρω αυτο μόνο θα μας πεί κάποιος που ξέρει απο πρώτο χέρι...
Για να το ξανα εκτελωνισεις το αμαξι στην ελλαδα ουτε για πλακα..Το κοστος μπορει να ξεπερναει και την αξια του αυτοκινητου..