Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ankor Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σαs να σαs πω συγκεκριμενα πωs και γιατι εφαγα την καμπανα.
    Στον επαγγελματικο χωρο που διατηρω ερχονται καποια στιγμη 2 ατομα.Απο τιs ερωτησειs και από το βλεμα τουs καταλαβαινω ότι εχουν ερθει για κακο σκοπο.Ειμαι ετοιμοs και περιμενω.Δεν γινεται ομωs τιποτα όλα καλα και φευγουν.
    Περνανε καποιεs μερεs τουs βλεπω και τριγυρνανε εξω από τον χωρο μου και ακουω τι λενε(εχω κλειστο κυκλωμα) χωριs να ξερουν ότι τουs βλεπω τουs ακουω και τουs καταγραφω.Εν ολιγοιs λενε η στο ασανσερ να με περιμενουν η την ωρα που θα χτυπησουν το κουδουνι,όταν παω να τουs ανοιξω να μου κανουν το πεσιμο ώστε να τα χασω και…και…και….Λεω καλα.Καλα ξεφτιλισμενοι.

Και ερχονται οι μορτες.Βραδακι.Με το που τουs βλεπω παιρνω το γκλοπ πηγαινω στην πορτα να ανοιξω το κραταω πισω από την μισανοιχτη πορτα να μην φαινεται και βαζω και το ποδι μου κοντρα στην πορτα με τροπο ώστε να μην μπορεσουν να σπρωξουν εμενα και την πορτα και να μπουν μεσα.Kανουν την κινηση τουs ο εναs με δυναμη να σπρωξει εμενα και πορτα μαζι αλλα δεν.Βγαινω και μπαινει σε λειτουργεια το γκλοπΤου φευγει ο κ…ος από τον πονο και τρικλιζοντας ζαλισμενος το βαζει στα ποδια.Ο άλλος με το που ειδε το σκηνικο τοβαλε στα ποδια,χωρις καν να αντιδρασει.

Όλα αυτά υπαρχουν καταγεγραμμενα βεβαια στο καταγραφικο και στην μηνυση μου φυσικα τα υποστηριζω 100% .Ερχεται και η ωρα του δικαστηριου δικαζονται τα μ……πανα και δικαζομαι και εγω.Να προσθεσω κατι.. Ότι οι επαγγελματιες αλητες κλεφτρονια κ.λ.π ΞΕΡΟΥΝ τους νομους και τις ΠΟΙΝΕΣ καλυτερα και από δικηγορουs και γνωριζουν από πριν εάν παει κατι στραβα τι και πως θα αντιμετωπισουν το δικαστηριο.

Ενταξει ο ενας αφου τον συνελαβαν εφερε και ιατροδικαστικη εξεταση και τα α….δια μαs κουνιουνται.
    Και τωρα βαζω το κουιζ : Γιατι δικαστηκα ΠΙΟ ΠΟΛΥ???????????????????

Ακουσον ακουσον και για το εκτεινασομενο γκλοπ (οτιδηποτε αντικειμενο προεκτασης του χεριου μαs ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΠΛΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ…….ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ…..
    ΚΑΙ Ο διαδρομος (γιατι ο επαγγελματικος μου χωρος βρισκεται εντος πολυκατοικιας )
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ.Αρα ποιον ιδιωτικο χωρο σας παραβιασαν? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ.
    Όταν το ακουσα τρελαθηκα και ειπα στην προεδρο.τοτε την επομενη φορα θα τους αφησω να μπουν σαν κυριοι θα τους κερασω και σοκολατακια και θα περιμενω να με ληστεψουν.Ενταξει κυρια προεδρε?
    Εχουμε νομους κυριε ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ (Αυτή ηταν η απαντηση τηs)Γ@μω το μ…ι της μανας της την ******α.
    Αυτά.
    οι θηλυκες προεδροι ειναι με τις μερες και τις αγα@@ιες τους δυστυχως...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Dioskouroi (28-05-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP