egine loipon shmera i efthigramisi ston poupaki...polu kalos antrwpos kai gnwsths,to valame sto mhxanimha kai apotelesma to amaksi theostravo!!to epiase kai se peripou 20 lepta ola htan etoima klish kamper empros -1.25 moires xwris na peiraksoume thn asfaleia ton puro pou einai sto top mount,sklhrhname thn anarthsh pss10 kai thn valame sto 7 apo tis 9 skales,telos pantwn ston dromo stamathse to tremoulo pou eixa ston kolo stis lakouves kai to amaksi alfadi.i apokrish tou timoniou einai safws kaluterh ALLA evale piesh 38 mprosta kai 40 pisw afto einai to swsto mou eipe.to timoni einai elafrutero alla phga na parw mia strofh ston gurismo kai parathrhsa polla moutra !!!mia allh klassiki psiloanoixth pou thn pernw me 120 thn phra me 125 xwris provlhma to amaksi mou fenetai pio apotomo omws thelei diorthwsi kateutheian prepei na dineis polu prosoxh sthn strofh..alla den me peirazei afto (to oti egine pio apoluto) ta moutra pou mou petakse fovamai.mhpws tuxon twra preppei na allaksw ton tropo pou mpenw ? i einai telika polu i piesh sta elstika??

1)epishs eipe oti i piesh otan zestenetai to lastixo apo 34 pou eixa ginetai 40 enw twra apo 38 ginetai pali 40 kai den exei provlhma
2)na katevasw piesh?lete na ftaiei afto?
genika eimai polu efxaristhmenos me prosekse polu kai to amaksi!!kai mou eksighse polla pragmata!!