γεια σου ρε μητσο...
μεχρι τωρα εκραζα ενα συστημα.ενα θεσμο που επαψε να λειτουργει και δρα ως τροχοπεδη στη κοινωνικη και προσωπικη μας ευημερια...
εδω και λιγο καιρο εχω αρχισει να κραζω εμας τους ιδιους...
παρασκευη απογευμα..
δρομος στο σπιτι μου,οπου ελλειψη θεσης σταθμευσης παρκαρουν πεζοδρομιο.
διασταυρωση.ο στις τρεις γωνιες εντονα εξω παρκαρισμενα.σε ενα καθετο δρομο στα 4 μετρα μεγαλη θεση παρκινγ.ερχεται ελληναρας με φορτηγακι και σταματαει ακριβως πανω στη γωνια,οπερ σημαινει οτι λογω της μονοδρομησης μονο οποιος παει ευθεια μπορει να περασει.αν καποιος θελει να στριψει ας το ξεχασει.
σταματαει ενας περαστικος την ωρα που ξεφωρτωνε κατι σωληνες..
-ρε αδερφε προσεχε εδω δε χωραει να στριψει ο αλλος
απαντηση....Ας ΜΗ ΣΤΡΙΨΕΙ!
τη στιγμη που 4 μολις μετρα μακρια υπαρχει θεση τεραστια!!!
λογω τιμης στα παντελονια που φοραω 4 μετρα.(εκει το εβαλα εγω για να καταλαβετε)
δηλαδη βριζουμε το λυκο που τρωει τα προβατα...αφου ο τσομπανος ειναι τσομπανος και αφηνει το λυκο φυλακα...καλα να παθει....
κυριοι,μιλαω κυριως σε μεγαλυτερους σε ηλικια και ταυτοχρονα σε μικροτερους.επιβαλλετε να αλλαξουμε τροπο σκεψης..
οι 25-35 το εχουν ηδη κατανοησει αυτο..
οι μεγαλυτεροι εχουν ακομα τη νοοτροπια δε με νοιαζει ποιον ψηφιζω αρκει να ειναι του καραμανλη...
οι μικροτεροι κατακλυζουν τη βαλαωριτου και το λιμανι σε σημειο που απορεις...που τα βρισκουν τα λεφτα και καθε βραδυ εξω!!!!που??πειτε μου να παω να τα βρω και εγω!!!
ανεργια ανεργια φτωχια ανεργεια ανεχεια φτωχια ανεργια αβεβαιο μελλον πτυχια του....κω..λου,σπαταλη γονιων να σπουδασουν τα παιδια τους για να ειναι ανεργοι-αεργοι(γιατι το υποθαλπτουν και αυτο οι γονεις..)
αλλα η τζουλια...πρωτο θεμα!
τα ακριβα αυτοκινητα στα παρκινγ των νυχτερινων μαγαζιων ειναι σαν εκθεση αυτοκινητων του σειχη της μπαντουλ!