-
εδω και καμποσο καιρο και εγω ειχα ασχοληθει με τα zeitgeist και εχω δει και τα 3 που εχουν κυκλοφορησει..
-δεν μπορω να γνωριζω τι ακρβως παιζει με την θρησκεια..αλλα θεωρω οτι για καποιον "ευσεβη" ειναι αρκετα βλασφημο...
-μιλανε για προοδο της ανθρωποτητας μεσω της επιστημης και μονο..και καταργηση του χρηματος..μεχρι εκει καλα...αλλα ποιος ομως θα ορισει τι θα εχει ο καθενας μας????πως θα προοδευσει μια κοινωνια χωρις αμεσο κινητρο (το χρημα)????μηπως ολα θα ειναι για ολους???διοτι το ολα κοινα απετυχε παταγωδως στην κομ*****στικη ρωσσια καποτε διοτι πολυ απλα δεν ειναι μονο το χρημα που διαφθειρει αλλα και η εξουσια!!!
-απο κει και περα ποιος μας λεει οτι αν αναλαβουν την εξουσια αυτο το κινημα δεν θα κανουν τα ιδια οπως και ολοι οι υπολοιποι...καλα στην θεωρια αλλα στην πραξη....??
-δυστυχως ειναι τουλαχιστον ανεφαρμοστα αυτα που λεγονται..πολυ ρομαντικα και ομορφα ομως...ποιος ομως και πρωτοι οι ισχυροι θα παραδωσουν τα κεκτημενα τους??????ειναι τοσα πολλα τα συμφεροντα οπου ενα τετοιο κινημα μαλλον σε παγκοσμιο πολεμο θα οδηγουσε!!!!!
πολυ ριζοσπαστικο παντως αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ανεφαρμοστο..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP