διαβασα παλι σημερα στην ιδια ιστοσελιδα,οτι ο προεδρος των σκοπιων δηλωσε,οτι θα κανει δημοψηφισμα για να αποφασισουν οι σκοπιανοι αν δεχονται η οχι το ονομα που προτεινουν τα ηνωμενα εθνη...
ακουστε...δημοψηφισμα οι σκοπιανοι...
και η μανα της δημοκρατιας...αποφασιζομεν και διαταζομεν..
χωρια που ακουσα εχθες δηλωση του τζεφρυ στην τηλεοραση οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του ελληνικου λαου θελει να συνεχισουμε ετσι...
ποιος το λεει αυτο????????????????/
το ειπ μηπως κανενας απο εσας????
να θυμισω σε ολους σας πραγματα που δε μας μαθαν ποτε στο σχολειο..
ο μεταξας,αυτος ο δικτακτορας που ολοι ελεγαν,ειπε στις μεγαλες δυναμεις τοτε,κυριοι αδυνατουμε να πληρωνουμε το χρεος μας προς εσας.
η θα πληρωσω εσας η θα πληρωσω το λαο μου.και τα δυο δεν μπορω.και σε αυτη τη περιπτωση θα πληρωσω το λαο μου διοτε δεν διακινδυνευω την ακεριαοτοτα του.....
εγω παντως που εχω μιλησει απο γιατρους και βιομηχανους μεχρι εργατες κανενας δεν εχει να πει καλο λογο...ποιος τελικα συμφωνει με αυτη τη πολιτικη??
οταν θα υπογραφτει και το νεο δανειο...τι θα γινει???
οπως καταλαβαινεται το πραγμα ειναι ισως το μεγαλυτερο φιασκο που εχει υποστει η ελλαδα (χωρις να υπερβαλλω) απο τη γεννηση της.τουλαχιστο στη τουρκοκρατια χασαμε πολεμο και μας κατακτησαν,πολεμησαμε τουλαχιστον!!τωρα???
εγω εσυ ο διπλα τι κανουμε??πινουμε απλα καφε και συζηταμε για το αν τα Μ θα γινουν τουρμπο η οχι?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....