Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
Στράτο καλορίζικη!

Nα φανταστώ έχασες και μερικά κιλά (ειδικά απο τα τεράστια μαμά καζανάκια που πήραν δρόμο)
Ξέχασα εντελώς να το γράψω. 13 κιλά λιγότερο είναι η καινούρια. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν αρκετά βαρεμένος και τις είχε μετρήσει.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
Δωσε βιντεο στο λαο σου!!!!για φλογες διαβαζω στρατουλι και προσπαθω να θυμηθω ποιος σε παρεσυρε...????και εγω δαγκωτο στον καραμπελα..τον προηγουμενο μηνα και εγω εκει ημουνα

υ.γ τα κομπρεσερια της παρεας γιατι δεν βγαζουν φλογιδια με την μεθα
και τα δικα μας λαμπαδιαζουν ολοκληρα??(ΑΣΧΕΤΟΣ)!!!!!!
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον φταίνε οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες τις εξάτμισης που αναφλέγουν την βενζίνη που δεν έχει καεί! Όμορφο θέαμα δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς
Απάντησε ο Κώστας σε αυτό. Φταίει το θερμότερμο μαντέμι και οι υψηλότερες θερμοκρασίες που δουλεύουμε εμείς. Και μια σταγόνα άκαυτη να περάσει λαμπαδιάζει όλο το πίσω μέρος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stefanos_Cool Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παλικάρι, καλορίζικες και καλοπύρωτες αλλά σε τέτοια κατασκευή δεν επιτρέπεται να μην σου έχω χαράξει το όνομά σου με laser...

κάπως έτσι δηλαδή:

Αν θέλεις βέβαια μπορώ να σου χαράξω και ότι άλλο θέλεις...

Σε περιμένω...χεχε
Ρε Στέφανε..... ρε Στέφανεεεεεεεε ασε με να ηρεμήσω. Αχαχαχα τι μου κάνεις τώρα. Νομίζω το λογότυπο του 335i θα ταίριαζε πάνω στις καμένες μπούκες. Μόλις βρώ χρόνο θα περάσω απο εκεί