-
παιδια καταλαβαινω το πνευμα σας ότι για 2και 3 χιλιαρικα διαφορά αυτο που παιρνεις δηλαδή 100 άλογα είναι μεγάλη υποθεση.Αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι πχ μια επονιμη μάρκα εξάτμισης είναι ή μάλον αξίζει τα λεφτά της.Ειδικά στο θέμα εξάτμισης είμαι παρα πολύ αρνητικός γιατί έχω απο φίλους που έχουν πληρώσει ακριβές εξατμίσεις να το έχουν σκυλομετανιώσει.Πιστεύω ότι ορισμένα πραγματα δεν πρέπει να τα χρυσοπληρώνουμε και ειδικά τις εξατμίσεις.Το να πάρεις ένα κομπρεσορα της προκοπής ή εκεντροφόρους επωνυμους το καταλαβαίνω.Υπαρχουν φτηνες και αξιοπιστες λύσεις σίγουρα σε πολύ λίγα προοιοντα εξέλιξης έως μετρημένες στα δάχτυλα υπάρχουν ομως.Τώρα ανεξαρτήτως της κα.......λας που πληρώνεται αν με ρωτήσεις ουτε τα 5000 ούτε τα έστω 8500 για 30 και 100 άλογα αξίζουν τα λεφτά αυτά.Εγώ έκανα τη μετατροπη του 3,30 με 6000 οποτε το βρίσκω παράλογο να πληρώσω αλλη μία μετατροπη για 30 άλογα ή μιαμιση για 100 δεν μπορώ να το δεχτώ και ειδικά αυτές τις εποχές που αν για πλακα πάω να πουλήσω το αυτοκινητο ούτε τη μετατροπή δεν θα παρω.Βέβαια ξέφυγα αλλά καμοια φορά όλα απο το μυαλό παιρνάνε
-
The Following User Says Thank You to Βαγγελης For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP