Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: 911 GT3 RS 4.0

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Mε μια λεξη το τελος του αγωνιστηκου Gt1 block.H Πορσε για μενα για μια ακομα φορα με εντυπωσιασε μιας και καταφερε να εντυπωσιασει με μερικες αλλαγες που τις ειχε στα συρταρια της απο τους αγωνες.Καποιοι ειχαν πει οτι ειχε εξαντλησει αυτο το μοτερ,για μενα απλα μου εδειξαν οτι απλα ειχαν το μετρο για να κανουν παντα την διαφορα και να φτιαχνουν εκπληκτικα αυτοκινητα.Το τελευταιο Gt3 Rs θα ειναι σιγουρα ενα μοναδικο αυτοκινητο οχι μονο απο τις επιδοσεις αλλα και για ολα τα υπολοιπα...εμενα μου κανει εντυπωση πως ενα 4,0λιτρο με την ιδια καροτσα το εφτασαν 1360κιλα...

Ενας φιλος ειχε ενα 997,2 gt3 3,800cc...αφου το αποχωριστηκε μου ειπε οτι σε οτι και να μπει ακομα και σε ''supercar''απλα του φαινεται μαλακο...

Θα μπορουσα να σας πω και την γνωμη μου για τα ατμοσφαιρικα-turbo Porsche,αλλα θα θελαμε πολυ μεγαλα κειμενα...

Οπως και να εχει μιλαμε για ενα μοναδικο αμαξι με λιγους τυχερους ιδιοκτητες...

Επισης δεν υπαρχει λογος για αμεσες αντιπαραθεσεις μοντελων,νομιζω αλλη φιλοσοφια εχει η καθε εταιρια και αλλη βαση για εξελιξη!
    997 Turbo

2. The Following 2 Users Say Thank You to TTS05 For This Useful Post:

Panos 316T (29-04-11), pilot (29-04-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP