Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 53

Θέμα: Ζ4 DCT ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ Η ECU REFLASH

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μανδρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

μιας και εχω περασει και απο τα 2 σταδια βελτιωσης εχω μεινει ευχαριστημενος μονο με το reflash!!ο παραλληλος για μενα ειναι για να παιζεις playstation στο αμαξι σου και να το παιζεις βελτιωτης στην πλατφορμα που εχεις ο αγορασει απο τον εκαστοτε προγραμματιστη!!εχει περασει τις παραμετρους του εκει δινοντας σου την δυνατοτητα να αλλαζεις χαρτογραφιση και τις παραμετρους στα κουτακια που δινει αλλοτε προς τα πανω και αλλοτε προς τα κατω και εχει ο θεος!αν και manual που ειμαι οταν ειχα παραλληλο ποτε δεν σταματησαν τα λαμπακια και τα safe mode με αποτελεσμα να χαλιεμαι ψυχολογικα!!εγω που ειμαι ασχετος απο αυτα δεν ηθελα να μαθω να βαζω χερι σε αυτο το πραγμα και εμπιστευτικα το αμαξι σε εναν επαγγελματια για reflash!!εξαλου εχουμε αυτον το εγκεφαλο κοσμιμα MSD80-81 και βαζουμε παραλληλο να τον ξεγελαει?μολις εμαθα περισοτερα πραγματα για τον εγκεφαλο που φοραμε και το τη δυνατοτητες εχει εχασα την μπαλα!!!
    πανω απο ολα να κοιταξεις την αξιοπιστια σε αυτο που θα βαλεις ειτε reflash ειτε παραλληλο και οχι τα νουμερα.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTADAS : 28-04-11 στις 13:59

2. The Following 2 Users Say Thank You to KOSTADAS For This Useful Post:

Karizma Z4 (28-04-11), Panos 316T (28-04-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP