Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε μου γενικότερα στην ελλάδα το φαινόμενο *χαμηλό επίπεδο* είναι γεγονός.
δεν μας λές και κάτι καινούριο.δυσφήμιση δεν κάνει κανείς, παρά μόνο κάποιες
επισημάνσεις σε γεγονότα που έχουν δεί με τα μάτια τους...απο την άλλη, εσύ
έχεις τρελαθεί στην διαφήμιση και το πόσο καλός είναι ο μάστορας που πάς...
και γενικά οκ όλοι μας έχουμε δεί κατά καιρούς αρκετά συνεργεία και δουλειές
τους και μπορούμε όλοι να έχουμε την άποψη μας.
Φιλε μου διαφημιση να κανω σε καποιον που δεν τον ξερει ουτε η μανα του,οχι σε καποιον που τον βριζει ολη η Ελλαδα επειδη δε μπορει να τον φτασει...Εγω φιλε μου το αμαξι μου το εχω παρει εδω και ενα μηνα,δεν το εχω δεκα χρονια.Θελεις να σου αναφερω 20 περιπτωσεις ανθρωπων που μας συμβουλευονται που να πανε να κανουν μετατροπη στο αμαξι τους και τους λεμε ''εκει θα πας,εγγυηση'',πανε αλλου επειδη ειναι πιο φτηνοι και μετα τραβανε τα μαλλια τους και πανε σε αυτους που συστησαμε απο την αρχη???Παμε να σου δειξω 10 Ε30 μετατροπη με Μ5 Ε34 η Μ3 Ε36 μοτερ,να δεις πως εχουν στηριξει τον κινητηρα και αναθεμα αν εχουν κεντραρει το σασμαν σωστα,να παθεις πλακα..Λες και δεν ξερω που γραφω και σε ποιους τα λεω...Χρονια ειμαι μελος σε forum και αυτο που βλεπω συνεχως ειναι διαφημιζομενη με τεραστια ταμπελα,ασχετοσυνη με ελλειψη πληροφοριων για αυτους που κραζουν...Αλλωστε αν εγω διαφημιζω το μαστορα μου,τα πιο εμπειρα μελη,ξερουν αυτοι που ειναι και πελατες του ανεφεραν πιο πανω τι εστι γνωση...Δεν καταλαβα γιατι πρεπει να πληρωσω εκατομμυρια και να πεθανω απο στεναχωρια επειδη καποιος απατεωνας ανελαβε να κανει το αμαξι μου ''να πεταει'' και καταφερε να μου παραδωσει ενα τροχοφορο Χαρο και να μην απευθυνθω αμεσα σε εκεινον που ξερει να βγαλει τη δουλεια σε περας...