Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚατΆ αρχην το κριτηριο για αλλαγη μοτερ σε ΒΜW δεν ειναι το drift. Oλα τα Μ3 με εξακυλινδρο μοτερ του γιου ξυριζανε στα drift εκτος του κοκκινου του τελευταιου που βαλανε το V8 απο Ε39 και κανενα μα κανενα γιδι απο τους προγραμματιστες στην μπανανια μας δεν καταφερε να σεταρει τον εγκεφαλο ουτε τον ΟΕΜ αλλα ουτε και τον αγραφο. Οσον αφορα την πρωτη σωστη μετατροπη που εγινε η οποια καλα ειπε ο Γιαννης εγινε οταν εμεις πηγαιναμε λυκειο εγινε στου τοτε Καντινιερη το Ε30 οπου μετα απο πολλα χρονια κατεληξε στα χερια του καλου μου φιλου (Χρηστος Πλεσιωτης) και το αμαξι εραβε ακομα. Μετα αφου ο Χριστος παντρευτηκε πουλησε το αυτοκινητο στον Μακη και ο Μακης εβγαλε τα μηχανικα μερη και το πουλησε ως απλο Ε30 Μ3 χρωματος κοκκινο το οποιο και παλι φτιαχτηκε με εξακυλινδρο αργοτερα παλι σε σωστο μαστορα των Βορειων Προαστειων. Το μαυρο που λες οτι δεν πηγε καλα ειναι ακομα στον δρομο και θεριζει και οσον αφορα το δευτερο μαυρο το καποτε Πατσουρεα και μετεπειτα Δονατου φορεσε τα πραγματα απο της πρωτης δουλειας (καντινιερη) και πουληθηκε στον αδελφικο μου φιλο Κωστα, ο οποιος και πριν απο λιγες ημερες αγορασε και το δικο μου το Ε30. Το δικο μου, εγω παλι το ειχα φτιαξει ολο απο την αρχη και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα και το αυτοκινητο το δουλευα για καθημερινο μου με ταξιδια και αλλα τετοια. Τωρα ο,τι αλλο βλεπεις απο driftamaxa ολα τα μοτερ ειναι πεταμενα πανω στα ραμφη και οχι τοποθετημενα οπως πρεπει. Καλο θα ηταν λοιπον να μην χαρακτηριζουμε ετσι τα πραγματα.

Μήπως πρέπει να αναφέρουμε το project του Αμερικάνου...?