Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω την εντυπωση οτι ολοι μας ειμαστε δυσαρεστημενοι απο το κρατος και οπως το οριζουν αυτοι που τους δωσαμε το δικαιωμα να το κυβερνουν δυστυχως
ουτε προκειται να σταματησει ο ελληναρας σταθη μου να ψαχνει τροπους να λουφαρει οτιδηποτε, ουτε ομως και οι κυβερνωντες να βγαζουν τον κωλο τους απ'εξω και να ειναι υπερανω παντων ψαχνοντας πως θα σε γ@μ@σουν που ολο "και καλα" τους ξεφευγεις
εχεις δικιο να λες οτι τα πληρωνουν οι αλλοι οσα καποιοι λουφαρουν αλλα φανταζομαι δε μιλας για αυτους που πανε στη βουλγαρια για αυτοκινητα ε?
και λεω φανταζομαι γιατι αν πχ 10000 ελληναρες πανε στην βουλγαρια να γλυτωσουν απο 1000 εως 2000 το χρονο, φαντασου καποιοι 10 εως 30 δεν βγηκαν καν απο την ελλαδα
και εχουν γλυτωσει, φαει και πιει, εις βαρος των νομιμων πολιτων, την υποθηκη της ελλαδας και στα δισεγγονα μας.........
βεβαια θα μου πεις ετσι δε βγαζουμε ακρη και θα εχεις δικιο, αλλα για φαντασου οτι με αυτη τη λογικη καθε χρονο η ελλαδα βουλιαζει
γιατι καποιοι θελουν και καλα κανουν να πληρωνουν διοδια γιατι ετσι λεει ο νομος ανεξαρτητα αν δεν απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν,
γιατι καποιοι θελουν ναι πληρωνουν και καλα κανουν εισητηρια στα ΜΜΜ ανεξαρτητα αν απολαμβανουν αυτα για τα οποια πληρωνουν
γιατι καποιοι πληρωνουν τελη κυκλοφοριας και καλα κανουν για να μπορουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο χωρις να απολαμβανουν αυτο που πληρωνουν
και γιατι....... και γιατι..... και γιατι...... και γιατι.... καλα κανουν αυτοι που το κανουν
ομως εμενα και τον καθε ελληνα που αισθανεται προδωμενος και εγκαταλελειμενος απο αυτο το πραγμα που κυβερνα αυτο το κρατος
που ελπιζει ο πολιτης και θελει να ειναι νομιμος τον κατακρεουργει καθε μερα και του παιρνει οτι εχει φτιαξει μικρο η μεγαλο....
χρειαζεται να αντιδρασουμε και αυτη ειναι μια μορφη αντιδρασης σταθη και για καποιους που με οικονομιες στερησεις εχουν την καυλα να παρουν ενα καλο αυτοκινητο
ερχεται ο γαμαω και του λεει: που πας ρε κααμητροοοοο....., εσυ δεν εχεις δικαιωμα στο ονειρο, ασχετα αν αυτος ηθελε να κανει το σκατο του παξιμαδι για να οδηγει μια φορα το μηνα ενα καλο αυτοκινητο
θα πρεπει εκτος απο τον ιδρωτα του να το αποκτησει να τον γ@μ@σουν για να το χαρει εστω και λιγο
και δε μιλω φυσικα για τα λαμογια που με χ τροπους αποκτουν τα παντα και μετα παραπονιουνται
για αυτο
Ε ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ

ρε λακαμ σε αφησα να δουλεψεις και καθεσαι στα ιντερνετια????