ειναι πραγματικα απιστευτο....
οσο και να προσπαθεις να δικαιολογησεις μια σαπια κατασταση,αυτο που βιωνουμε ειναι περα ακομα και απο τη φαντασια!
τα εργα οδοποιιας ειναι οχι απλα απαραδεκτα....
καποιοι φωναζουν και επιτιθενται στο κινημα δεν πληρωνω γιατι λενε"ωραια ρε παιδια...δεν εχετε ναπληρωσετε,αλλα αν δεν πληρωσετε θα μας σταματησουν τις επιχορηγησεις και ετσι οι δρομοι δεν θα τελειωσουν"
πρωτον...αφου δεν εχουν τελειωσει οι δρομοι...γιατι υπαρχουν διοδια??
δευτερον..τα διοδια υπαρχουν ωστε να υπαρχουν χρηματα για τη συντηρηση των υπαρχοντων οδων και για περεταιρω εργα.....δηλαδη???ουτε το ενα γινεται,ουτε το αλλο...
συντηρηση του δρομου σημαινει να αλλαζονται οι καμμενες λαμπες(εντος του ετους!!!!) να μπαλωνονται οι τρυπες στις περιφραξεις(προσφατα στην εγνατια και μαλιστα στο τμημα που χρησημοποιω καμμια φορα και εγω επεσε πανω σε αρκουδα....οσοι διαβαζετε blogs το θυμαστε...)
τωρα ερχομαι να ρωτησω...
βλεπουμε ντοκυμαντερ για το πως φτιαχτηκε η autoban και νομιζαμε οτι βλεπαμε κατι τρομερο...
ενω σημερα,εν ετη 2011 στη γειτονια μου υπαρχει ακομα στενο των 60 μετρων που στρωθηκε με τσιμεντο (θυμαστε,εκεινο που εκανε και σχεδια η φαγανα και εμεις τα πιτσιρικια βλεπαμε τα εργα...)πριν περιπου 20 χρονια(τοσο θυμαμαι τουλαχιστον εγω..
και μιλαμε για στενο που χωραει ενα αυτοκινητο και εχει μηκος 60 μετρα
ενω ενας σχετικα μεγαλος δρομος εχει μετονομαστει σε λιμνες γιατι οταν βρεχει απλα ολος ο δρομος ειναι μια λιμνη(αυτο το θυματε η μητερα μυο οταν ηταν εγκυος σε εμενα και φωναζε τον πατερα μου οταν περνουσε απο εκει..)
ομως ξαναλεω,οτι μεριδιο ευθυνης φερνουμε ολοι,παρολο που μια συγκεκριμενη ομαδα πρεπει να φυλακιστει ,τιμωρηθει,πληρωσει.
αυτοι ολοι ξερουν τι κανουν....ξερουν οτι θα φωναξουμε,αλλα θα ειμαστε σαν τους ψευτομαγκες...μονο φωνες και μαλιστα εκει που δεν ακουγομαστε.μετα παλι καλμα και ολα καλα.
μη ξεχναμε οτι οι εταιριες υπογραφουν και ποινικες ρυτρες σε περιπτωση που δεν ολοκληρωσουν σωστα το εργο...αλλααυτο ειναι αλλη ιστορια....
ποιος ασχολειτε με δικαστηρια τωρα...να χαλαμε τις καρδιες μας.
αλλωστε ο υπουργος δεν εχει δικο του αμαξι...οτι και να παθει το πληρωνει ο ελληνας...
ειπαμε 8.000 ευρω για λαστιχα σε ενα αυτοκινητο υπουργου...
ο πλουσιος δεν τον πολυνοιαζει να αλλαζει λαστιχα και αμορτισερ καθε δυο χρονια..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....