-
το δικο μου παλι,οταν ηρθε απο γερμανια,βρομουσε σαν σαπιλα ενα πραγμα και ευτυχως ηταν καλοκαιρι και κυκλοφορουσα με ολα τα παραθυρα ανοιχτα,αλλα καθημερινα εψαχνα τι φταιει......ευτυχως δεν με τραβηξε βιντεο καποιος γειτονας και να το στηλει σε καποια χιουμοριστικη εκπομπη......
Μπορειτε να με φανταστειτε ξαπλωμενο ανποδα μεσα στο αμαξι με το κεφαλι κολλημενο στις μοκετες και τα ποδια,το ενα εξω και το αλλο αναμεσα στα μπροστινα καθισματα;;;;;μια εικονα χιλιες λεξεις.....
Ηθελα να μυρισω απο που ερχεται αυτη η μποχα!!!!!
Ενα σημειο που βρομουσε παρα πολυ ηταν στον πισω τεμπελη,οπου οταν τον ανοιγεις,βλεπεις παλι δερμα,το οποιο μαλλον δεν ειχε ανοιχτει ποτε και προφανως δεν ειχε παρει αερα ποτε,σε σημειο να εχω βαλει αρωματικο,μονιμα εκει!!!!
Ενα αλλο σημειο ηταν τα πατακια,που ειναι βελουδινα,τα οποια ειχα πλενει με το πιεστικο αρκετες φορες,αλλα παλι βρωμουσαν.......
Την λυση ζητησα απο την συζηγο η οποια εχει μαστερ σε τετοια θεματα!!!!
Γεμισε την μπανιερα με καυτο νερο,τα εβαλε μεσα,με τα αναλογα καθαριστικα,για πολλες ωρες και μετα απλωμα κανονικο στον ηλιο παλι για πολλες ωρες!!!!!
Ενα αλλο παλι που ειχα παρατηρησει ηταν οτι η μποχα γινοταν εντονοτερη ηταν οταν ανοιγα τον κλιματισμο!!!
Μιλαμε παιδες για πολυ μποχα!!!
Πηγα σε ενα συνεργειο και εβαλε ενα αφρωδες σπρευ μεσα στους αεραγωγους και μου ειπε να μην ανοιξω τον κλιματισμο για καποιες ωρες.........σουπερ ο αφρος!!!
Κατι αλλο που το κανω 2-3 φορες το χρονο......
Επειδη απεχθανομαι τα γυαλιστικα του ταμπλο γιατι αφηνουν εκεινο το πολυ γυαλιστερο αποτελεσμα,θυμιζοντας μου αγροτικο ντατσουν του 80........
Βαζω λοιπον ενα σπρευ οπου ειναι για τα ΑΒΑΦΑ πλαστικα,δινοντας ενα πολυ ωραιο ματ αποτελεσμα με μια πολυ ωραια διακριτικη μυρωδια και φενεται πραγματικα οπως τα καινουρια αυτοκινητα,που ουτε γυαλιζει,αλλα φενεται φρεσκο...
Το σαλονι οπου το προσεχω ως κορη οφθαλμου.......2-3 φορες το χρονο,περασμα με ειδικο γαλακτωμα.οπου ενισχυει λιγο την ¨δερματιλα¨
Και φυσικα παντα διακριτικο αρωματικο.....
Με ολα τα παραπανω,χαιρομαι οταν μπαινει καποιος στο αμαξι και μου λεει.......
¨¨ρε αυτο μυριζει μπεμβεδιλα,ακομα¨
Αρα ,σκεφτομαι.....την πετυχα τη μυρωδια που ηθελα......ναι την μπεμβεδιλα!!!!!
Σας ζαλισα εεεε;;;;
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP