-
Επειδή ο πατέρας μου είναι επαγγελματίας θα σας πω πως μια νταλίκα ειδικά φορτωμένη δύσκολα διπλώνει.... Εκτός αν ο οδηγός είναι τόσο πολύ στόκεμον!
Δεν γίνεται ρε φίλε να διπλώσει νταλίκα με 80+ τόνους φορτίο έτσι απο μόνη της!
Το χιόνι και η βροχή θέλουν απαλές κινήσεις όχι μόνο σε νταλίκες αλλά και σε ΙΧ ακόμα και σε ποδήλατα!
Φταίνε τα πεντόκιλα στο υπουργείο για να τις επεκτάσεις αυτό πιστεύω εγώ....
Γιατί όταν έδινα σήματα δίνανε καρτέλες και μέσα είχαν 200άρικα! Τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια δεν μου τα είπαν άλλοι! Να πως γίνεται μπάχαλο η Ελληνική άσφαλτος!
Οδηγώ απο 18 χρονών, το δίπλωμα το έβγαλα πέρσι στα 24 και μας λέγανε όταν μας μαθαίνανε και καλά οδήγηση: "ελάτε ρε πως κάνετε έτσι κάντε τους κινέζους να δώσετε πορεία και μετά οδηγήστε όπως γουστάρετε, κανείς δεν οδηγεί με βάση τον Κ.Ο.Κ." 
Κοινώς παίδες δεν υπάρχει οδηγική παιδεία και ούτε πρόκειται!
Σήκω φύγε 1 ώρα πιο νωρίς ρε παιδί μου και πήγαινε με το πάσο σου όχι όλοι μαζί την τελευταία στιγμή....
Σαν τα πάρτυ λες θα ξεκινήσει στις 10 και σκάνε όλοι μαζί στις 1 το βράδυ! Γιατί λένε "έλα μωρέ κάτσε να μαζευτούν και πάμε"
Τι να πω δεν ξέρω....... Άξιοι της μοίρας μας.... Μας φταίει η βενζίνη που φτάνει τα 2Ε το λίτρο αλλά φουλάρουμε να πάμε ταξιδάκι...... Καλά να μας τα κάνουνε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 09-03-11 στις 01:14
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP