Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: ΜΑΛΑΚΑΣΑ 07.MAΡ.'11

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω φίλε μου ότι δεν πρέπει να διαχωρίζεις τον ευατό σου από τους άλλους(4κίνητος - 2κίνητοι) απλά έπρεπε να φύγεις από εκεί που βρισκόσουν πολύ πιο νωρίς και τότε δεν θα σου έφταιγε κανείς...........
    Συμπέρασμα(διδακτικό.....) ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ..........
    Πολυ σωστα Μιχαλη!!! Κ κατι αλλο,οτι παντα μας φταινε οι αλλοι για αυτα που τραβαμε...Εδω σου λενε,εκεινες τις μερες θα ριξει χιονι σε πολλες περιοχες,τοσες μερες τα λεγανε,κ καποιοι που θελανε ντε κ καλα να ταξιδεψουν με οικογενειες κλπ.δεν ειχαν κανει καν εναν βασικο ελεγχο στα αμαξια τους,εχουν λαστιχα δεν εχουν,εχουν αλυσιδες δεν εχουν,αν ξερουν να τις βαζουν η οχι,αν ξερουν να αλλαζουν ενα λαστιχο...
    Κ εγω εφυγα την συγκεκριμενη ημερα απο Τρικαλα για Αθηνα στις 6 το πρωι ενω μπορουσα να φυγω θεωρητικα και στις 10,να κατσω παραπανω ρε παιδι μου,να αραξω περισσοτερο,ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ηταν,χαλαρα ρε,κ εγω ειχα υποχρεωσεις,βιαζομουν κ δεν ηθελα να εγκλωβιστω,δουλευα απογευμα εκεινη την ημερα αλλα εφυγα στις 6 κ οχι στις 10,κ εγω πετυχα χιονι απο Δομοκο μεχρι την Αγια Αικατερινη πριν την Λαμια για οσους γνωριζουν,οπου ηταν 5-6 ποντους κατα τις 7 μιση με 8 το πρωι,οπου ο καιρος αλλαζει σε χρονο μηδεν και ο δρομος δεν ειναι ευθεια,τα αμαξια που ειδα στον δρομο στο ρευμα μου,απο τα Τρικαλα μεχρι να μπω στην Αθηνα δεν ξεπερνουσαν τα 20 αλλα εφτασα κυριος,στις 9:30.Ολα αυτα γιατι???
    Δεν θελω να κουραζω αλλο με εμπειριες απο ταξιδια,ποσο μαλλον απο πολυ δυσκολοτερα,απλως αναφερθηκα κ εγω στο συγκεκριμενο θρεντ μιας κ ταξιδευα κ εγω εκεινη την ημερα,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μας φταινε παντα μονο οι αλλοι εκτος απο εμας!!!
    Ι donut understeer...

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

katsaraios (08-03-11), Konstantinos E60 (08-03-11), mixalis (09-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP