Πολυ σωστα Μιχαλη!!!Κ κατι αλλο,οτι παντα μας φταινε οι αλλοι για αυτα που τραβαμε...Εδω σου λενε,εκεινες τις μερες θα ριξει χιονι σε πολλες περιοχες,τοσες μερες τα λεγανε,κ καποιοι που θελανε ντε κ καλα να ταξιδεψουν με οικογενειες κλπ.δεν ειχαν κανει καν εναν βασικο ελεγχο στα αμαξια τους,εχουν λαστιχα δεν εχουν,εχουν αλυσιδες δεν εχουν,αν ξερουν να τις βαζουν η οχι,αν ξερουν να αλλαζουν ενα λαστιχο...
Κ εγω εφυγα την συγκεκριμενη ημερα απο Τρικαλα για Αθηνα στις 6 το πρωι ενω μπορουσα να φυγω θεωρητικα και στις 10,να κατσω παραπανω ρε παιδι μου,να αραξω περισσοτερο,ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ηταν,χαλαρα ρε,κ εγω ειχα υποχρεωσεις,βιαζομουν κ δεν ηθελα να εγκλωβιστω,δουλευα απογευμα εκεινη την ημερα αλλα εφυγα στις 6 κ οχι στις 10,κ εγω πετυχα χιονι απο Δομοκο μεχρι την Αγια Αικατερινη πριν την Λαμια για οσους γνωριζουν,οπου ηταν 5-6 ποντους κατα τις 7 μιση με 8 το πρωι,οπου ο καιρος αλλαζει σε χρονο μηδεν και ο δρομος δεν ειναι ευθεια,τα αμαξια που ειδα στον δρομο στο ρευμα μου,απο τα Τρικαλα μεχρι να μπω στην Αθηνα δεν ξεπερνουσαν τα 20 αλλα εφτασα κυριος,στις 9:30.Ολα αυτα γιατι???
Δεν θελω να κουραζω αλλο με εμπειριες απο ταξιδια,ποσο μαλλον απο πολυ δυσκολοτερα,απλως αναφερθηκα κ εγω στο συγκεκριμενο θρεντ μιας κ ταξιδευα κ εγω εκεινη την ημερα,αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μας φταινε παντα μονο οι αλλοι εκτος απο εμας!!!