Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: [E36] ηλεκτρικη κουκουλα?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπον φιλε μου εγω ειχα το ε36 το καμπριο με φουλ ηλεκτρικη κουκουλα.Αν βαλεις το κλειδι στην κλειδαρια και το γυρισεις λιγο παραπανω απ οτι κλειδωνει κλεινει την κουκουλα και τα παραθυρα,πρεπει ομως να κρατας το κλειδι γυρισμενο μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια.Εγω τι εκανα?Εβαλα εναν αφτερ μαρκετ συναγερμο και ο ηλεκτρολογος "εκλεψε" αυτην την εντολη απο την κλειδαρια και πατωντας ενα συνδιασμο κουμπιων(στο δικο μου 2)εκανε ακριβως την ιδια κινηση.Με αυτην την διαδικασια επρεπε να κραταω τα 2 κουμπια πατημενα μεχρι να ολοκληρωθει ολη η διαδικασια.Αυτη ειναι η πρωτη λυση.
    Η δευτερη λυση ηταν στον ιδιο συναγερμο να βαλει μια πλακετα και πατωντας τον συνδιασμο κουμπιων που ειπαμε παραπανω, μια φορα και μονο και οχι παρατεταμενα να κανει ολη την διαδικασια αυτοματα μεχρι να κλεισει η κουκουλα και τα παραθυρα.Και το αντιστροφο με αλλο συνδιασμο κουμπιων να ανοιγει η κουκουλα και τα παραθυρα.
    Ολα αυτα πριν 4 χρονια σε συναγερμο python(θυγτρικη της clifford) δεν ξερω αν υπαρχει κατι νεοτερο με περισσοτερες δυνατοτητες.Οσο για το κλειδι ουτε αυτο το γνωριζω φιλε μου.
    Ελπιζω να σε βοηθησα και οτι αλλο θες για καμπριο(ε36) πες μου.
    quattro ist fur sissies

2. The Following 3 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (05-03-11), Kostas_1 (09-03-11), z3 2.2 (05-03-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP