Βασιλη ετσι ειναι.Τελειωσε η ρημαδα η εγγυηση,τι να κανουμε.
Δυστυχως μπορει να συμβει το οτιδηποτε σε ενα αυτοκινητο βρε Βασιλη,ειτε ειναι αυτο η κολωνα ειτε ειναι μοτερ ολοκληρο.
Αυτο που λες πιο πανω οτι ειναι δικο τους λαθος και γιατι να το πληρωσεις εσυ ειναι λαθος.
Με αυτη την λογικη οσο καιρο ειχες ενα αυτοκινητο οτι και αν χαλαγε θα επρεπε να στο πληρωνουν.Δεν ειναι ετσι βρε Βασιλη,μακαρι να μην χαλαγε τιποτα αλλα ενα αυτοκινητο μονο εξοδα ειναι και πολλες φορες μεγαλα.
Το αν φταις η οχι που χαλασε η κολωνα δεν αλλαζει κατι.Παει,χαλασε.Τι κανουμε τωρα ειναι το θεμα.
Και γω περσυ πληρωσα 800 ευρω για μοναδα ABS στο αυτοκινητο μου! Ουτε εγω εφταιγα που χαλασε ουτε μπορουσα να δικαιολογησω την βλαβη.Τα 800 ουτε μου περισσευαν,ουτε χαρηκα που τα εδωσα αλλα....τα εδωσα γιατι ηθελα το αυτοκινητο μου σωστο.
Τεσπα,αυτο με τις τιμες που λες και οτι σου ειπαν μεγαλυτερη τιμη επειδη αργησες να απαντησεις μου ακουγεται απλα αστειο απο την πλευρα τους!
Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο και καλο θα ηταν να βρεις την λυση σου σε καποιο αλλο καταστημα.
Με καλη διαθεση και χαμογελο ολο και κατι μπορεις να βγαλεις.
Μη πας και αρχισεις τη μουρμουρα και τα μπινελικια γιατι μονο καλο δε θα κανεις.
Ουτε ο υπαλληλος που θα σε εξηπηρετησει σου χαλασε την κολωνα αλλα ουτε και αυτος την κατασκευασε!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)