Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Προβληματικες ζαντες σε Ε89 Ζ4

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαίρομαι που ο φίλος έβγαλε άκρη...έχετε όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως
    μπορεί οι συγκεκριμένες ζάντες, να δουλεύουν αξιόπιστα μέχρι ένα ορισμένο σημείο και
    απο εκεί και πέρα να την ακούν...τι θέλω να πώ. όλα τα μανίσια αμάξια, σταματάνε στα
    250 χιλιόμετρα. αν η ζάντα έχει πχ μάξιμουμ φορτίο μέχρι τα 270 χιλιόμετρα και το αμάξι
    μπορεί και ανοίγει πέρα απ'αυτά, υπάρχει θέμα...ακόμα μεγαλύτερο θέμα υπάρχει αν το
    αμάξι ξεπερνάει τα χιλιόμετρα αυτά συχνά...το ότι παρουσιάστηκε στον πατέρα σου σε
    χαλαρό ταξίδι, δεν λέει κάτι, γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε απο αρκετά νωρίτερα και σιγά
    σιγά μεγάλωνε μέχρι την στιγμή που παρουσιάστηκε στα χέρια του πατέρα σου...το ότι
    υπάρχουν και άλλες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για ελατωματική ζάντα, δεν μου λέει
    απολύτως τπτ, μιάς και το 99% των οδηγών θεωρούν πως μιά αποιοδήποτε ζάντα, δεν
    έχει πρόβλημα να πάει μέχρι και 400 χιλιόμετρα...φυσικά και το φορτίο που μπορεί να
    δεχτεί μια ζάντα, επηρεάζεται κατά πολύ απο τις γκουμούτσες και τελείως αχρηστότατα
    run flat, που είναι κουρσούμια και επιβαρύνουν τραγικά, ότι spec μπορεί να υποστηρίξει
    οποιαδήποτε ζάντα...μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέω για την συγκεκιμένη περίπτωση,
    σίγουρα όμως είναι γεγονός...αυτό που θέλω να πώ, είναι να ψαχτείτε καλύτερα πάνω σε
    θέματα που έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια και μην επαναπάυεστε στο γεγονός πως
    κάποιοι έχουν κάνει λόγο για ελλατωματικές ζάντες...πάντα φιλικά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Karizma Z4 (25-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP