Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thanosE39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν ολυμπιακος αλλα πανω απολα σαν φιλαθλος θελω να πω οτι χθες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν χαρηκαν για τη νικη κ αυτο γιατι δεν ειμαι κολλημενος.Ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερα για τα δικα μου ματια μιας και ειχε περισοτερες ευκαιριες και παταγε πιο ευκολα περιοχη.Αλλα ο ΠΑΟ σωστα φωναζει για τη γαση του off side γκολ που κακως ακυρωθηκε.Για το θεμα χερι στη φαση με τον Τορο δε νομιζω να υπαρχει τιποτα.Με λιγα λογια πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν η ισοπαλια.Οσο για αυτα που εγιναν στο τελος του αγωνα ντρεπομαι πραγματικα.Αναγκαζουμε εναν απο τους πιο μεγαλους παικτες που εχουν πατησει χορταρι στα ελληνικα βοσκοτοπια μας να φυγει...Ντροπη..Οπαδιλικη και ποσο μαλλον τυφλο δεν κανει καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο..
    ειμαι ΠΑΟΚ και προπαντων ΦΙΛΑΘΛΟΣ (φιλος του αθληματος) και οχι ΟΠΑΔΟΣ αλλα τελικα αυτο που ελεγα παντα και αυτο που βλεπω ακομα και τωρα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΣΦΠ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!δλδ ελεος ειστε γκβοι ρε παιδια???σοβαρα τωρα βλεπετε αλλο ποδοσφερο?ειστε σε αλλο γηπεδο?ειστε σε αλλο πλανητη?ρε παιδια η ομαδα(ο προεδρος σας βασικα) σας εχει καταστρεψει ολο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και εσεις ακομα συνεχιζετε να λετε οτι με την αξια σας παιρνετε αυτα που παιρνετε!!! ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται τοοοοοσοι οπαδοι και 1 μα 1 μονο να βγει καινα πει ρε σεις τι κανετε τι ξεφτυλικια ειναι αυτα!!!ελεος

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

Jimmakos (21-02-11), katsaraios (20-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP