Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εμένα η γνώμη μου για το χθεσινο παιχνίδι ειναι οτι

- Ο ΠΑΟ αδικήθηκε απο το γκόλ του Κατσουράνη που κακός δεν μέτρησε.
    - Τα περι πέναλτι του Τοροσίδη ειναι φάσεις ακούσιες που συμβαίνουν σε ένα μάτς αλλα είναι στην διάθεση του τύπου πλέον να γράφει με μεγάλα ή μικρα γραμματα στίς φυλλάδες. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν ηταν πέναλτι. Σιγα μην το εκανε και εσκεμενα δηλαδη να θελει να γυρίσει με το κεφαλι την μπάλα στον τερματοφύλακα και να της δώσει και φάλτσο με το χέρι...
    - Ο Ολυμπιακός ηταν ελάφρός καλύτερος στο μεγαλυτερο διαστημα του μάτς
    -Το καλύτερο αποτέλεσμα και πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.
    -Προκλησεις απο πάιχτες έγιναν και απο τις δύο ομάδες. Ο Τοροσίδης, ο Μοντέστο, ο Νινης, ο Καρα, ο Λέτο ηταν απο την αρχη του αγωνα μεσα στις προκλήσεις..

Το θέμα ειναι οτι το μάτς ήρθε βολικό για για τον ΠΑΟ.
    Ο Ολυμπιακός εχει καλυτερη ομάδα φέτος, ο Παναθηναικός δεν έδειξε τίποτα φετος παρα μόνο διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και η γνωμη μου είναι οτι ο ΠΑΟ και ο κόσμος του πρεπει να στέκονται σε αυτα και οχι σε ένα παιχνίδι που η ομάδα αδικηθηκε σε καποιες φάσεις ή και σε όλο το μάτς, γιατι ομαδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ με τα προβληματα που έχει, ΔΕΝ εχει και δεν αξιζει τίτλο. Και αυτα τα γραφανε καθημερινα και οι πρασινες εφημεριδες.
    Αντι γ ΄αυτα θα μιλάνε κανα μηνα για το χθεσινο, θα απο-προσανατολίζουν τον κόσμο απ την ουσία και θα τον φανατίζουν.

Τωρα εμεις καθόμαστε και συζηταμε για τον Τοροσίδη, τον Νινη και τον Λέτο και εγω ειμαι σιγουρός οτι αν δεν το εχουν ηδη κάνει, θα τηλεφωνηθούν, .... και ντριιιιιιιιινγκ, και...."...ελα μ@λακα, καλημέρα, πως πάει..???".
    Εαν κάποιοι πιστευουν οτι οι παίχτες εχουν να χωρίσουν κατι 1-2 μερες μετα το μάτς ειναι παιδάκια ή γελασμένοι...

Τελος την εισβολή των ηλίθιων στον αγωνιστικό χωρο και το σόου του Μαρινάκη τα θεωρώ απαράδεκτα.

@φιλε vs316ti πιστευεις δηλαδη περα απο τον εαν ο Ολυμπιακός εδωσε δανικούς ή οχι, περα απ το χθεσινό ματς, οτι η ομαδα σου επαιξε μπαλα φετος για να πάρει πρωταθλημα?
    Εγω εβλεπα ολη την σεζον μακρινες μπαλιες στον Σισε και αν σκοραρει αυτός εχει καλως, αν οχι εισασταν με την ισοπαλία σιγουρα. Εβλέπα, προπονητές και διοικήσεις να αλάζουν, προέδρους και παίχτες να τρωγοντε μεταξυ τους και μπάλα μηδεν.
    Αυτο δεν ειναι ο ορισμός της ομαδας...
    M3 CSL

2. The Following 2 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

330Ci (20-02-11), Stathis (20-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP