Συμφωνώ κι εγώ με αυτά που γράφει ο Σπύρος.
Σε γενικές γραμμές μου αφήνει αδιάφορο για τον σκοπό που κάποιος αγοράζει ένα γρήγορο αυτοκίνητο.
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί άν κάποιος διαθέτει ένα σπορ και γρήγορο πρέπει να πηγαίνει συνεχώς με τις πόρτες.
Προσωπικά θα ήθελα ένα δυνατότερο bmw, για να παίζω μαζί του σε έναν έρημο δρόμο, σε μιά έρημη πλατεία, ποτέ όμως μέσα σε κίνηση.
Θα το θελα, για να μη κολλάω στα 130 στις ανηφόρες της Υλίκης η του Χολομώντα, να μη περιμένω έναν αιώνα για τα 80-120, για να έχω καλύτερα φρένα και αναρτήσεις σε μιά γρήγορη κατάβαση και γενικά μια βελτιωμένη ενεργητική ασφάλεια.
Να ακούω τις νότες απ τον κινητήρα και τις εξατμίσεις.
Να βλέπω το σουλούπι του (αυτό είναι σε γενικές γραμμές τελείως υποκειμενικό) και να μου αρέσει. Να μη το βλέπω απλά σαν ένα μέσο εξυπηρέτησης, όπως το ψυγείο η την ηλεκτρ. κουζίνα του σπιτιού μου.
Να κάνω και καμμιά κοντρίτσα που και που και όταν με παίρνει για να ανάβουν και τα αίματα.
Με κανένα τρόπο όμως δεν θα θελα να ξανακούσω το, τι κάνει αυτός ο ******* με το bmw, όταν σβούριζα στην παραλία της Συκιάς με το Ε21 (τον βασιληά του drift) πριν αρκετά χρόνια η ξεκινούσα σπινάροντας και πλαγιολισθαίνοντας στα φανάρια, τρομάζοντας άλλους που δεν μου φταίνε στο κάτω κάτω σε τίποτα, η τα καθημερινά τετακε με το χειρόφρενο του θρυλικού datsun 120Α.