Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι τοσο κ@ριολια που "πλασαρουν" την απολυση λογω χασουρας των εργαζομενων στα διοδια,οταν πολυ σωστα αναφερθηκε οτι τους χρωστανε 1 και 2 μισθους.
    πανε να γυρισουν δλδ τον εργαζομενο κατα του εργαζομενου το γνωστο γκεμπελιστικο στυλακι ιδιοτυπης κοντρας που εχουν εφαρμοσει πλειστες φορες στο παρελθον.
    Αφού εμείς τους πληρώναμε τόσα χρόνια αυτούς τους υπαλλήλους Γιώργο... φράγκο δεν έβγαλε από την τσέπη ο εργοδότης, ούτε για τους υπαλλήλους ούτε και για τον δρόμο. Εμείς τον φτιάχνουμε το δρόμο! Ο νταβατζής θέλει να είναι εκεί για να τα παίρνει για 30 χρόνια ..επειδή είναι μάγκας και ξέρει 5-10 άτομα που υπογράφουν για να πηγαίνουν τα λεφτά μας στην τσέπη του..
    Θέλω κι εγώ να γίνω κατασκευαστής εθνικών δρόμων στην Ελλάδα! Θα μου δίνετε 3 ευρώ για κάθε 50χλμ δρόμου που πατάτε ..και όταν σε 6 χρόνια τελειώσω την κατασκευή του, θα μου δίνετε όσα θέλω για άλλα 30 χρόνια. Έτσι, γιατί είμαι μάγκας και σχεδίασα το κόλπο ...

2. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

E60_Arkadia (12-02-11), GEO316 (12-02-11), katsaraios (11-02-11), PANOS-E60 (12-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP