Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Μινιατούρες BMW (στατικά μοντέλα)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και ανεφερες την Ε39 Μ5 φιλε που ειναι το ονειρο μου και εμενα και αφου σε συγχαρω για τα αποκτηματα σου , παραθετω τα παρακάτω

Η τηλεφωνική συνομιλία ....

Ε = Εγώ .... Π = Παντελής ( Action Man )

E - Για μπες στο ταδε λινκ να το δείς ....
    Μπαίνει το βλέπει ή μαλλον ριχνει μια κλεφτη ματια και απαντα μεσα σε 6''
    Π - Μην το παρεις ... Περιμενουμε τωρα να βγει καλό απο την ταδε εταιρεία καθως οτι εχει κυκλοφορησει ειναι για τα μπαζα ....
    Ε - Καλα ...Για πες τιποτ'αλλο .... Δουλεια καλα ????
    Κομπιασμα στην απαντηση .....
    Π - Εεεε ? Ναι ναι ....
    Ε - Τι ναι ναι ρε μ.... Μιλα ... Τι κοιτας παλι ????
    Π - ΩΧ ...ΚΩΣΤΑ ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ... Ειναι dealer's edition ...Δεν το βρισκεις ευκολα τελικα ...
    Ε - Αυτο δεν σου ειπα ρε τοση ωρα πριν ??? Ειναι μονο 345 κομματια και απο τις φωτο εχει πολύ καλες λεπτομεριες ....
    Π - ΠΑΡΤΟ ΠΑΡΤΟ ....
    Ε - Περιμενε μισο ... ( κλικ κλικ κλικ ...enter ) Οκ .... Το πηρα .....

Μετα απο καμποσες μερες και αφου μου παραδωθηκε στο σπιτι , ερχεται ο Παντελης και το βουταει αμεσως στα χερια του μολις το ειδε ....

Ε - Για πες εσυ που ξερεις ... Καλό ???
    Π - Μπομπα φιλε μπομπα....

Και τελικα το εχω πλεον στην μικρη εως πολύ μικρη συλλογη μου . Εχω καμμια 60ρια τετοια σε διαφορες κλιμακες . Βεβαια τα πιο πολλα αποτελουν αυτοκινητα που στην πραγματικοτητα ηθελα να εχω σε 1:1 κλιμακα και αλλες τοσες μηχανες . Καποτε ελεγα πως τα μαζευω για το " γιο " οταν με το καλό θα ερθει αλλα τελικα εκανα κορες ... Δεν πειραζει ...Ελπιζω στα εγγονια πλεον ....
    Γενικως μου αρεσει να μαζευω πλεον πραγματα και ειδικα παλια και αριθμιμένα ( εχω συλλεκτικα ποτα παλια με αριθμηση και πιστοποιητικα γνησιοτητας , σπαθια πχ Highlander - Macleod , πιστο αντιγραφο του μαυρου ιπποτη- excalliber - το σπαθι του Σολωμώντα - τον φυλακα της κολασεως κ.α ) με αριθμηση επισης και πιστοποιητικα γνησιοτητας , οπλα . σφαιρες κτλ ) αλλα καθε τοσο που τα χαζευω , μια ερωτηση περναει απο το μυαλο μου ....

ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ???? ΕΙΔΩΜΕΝ !!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 14-01-10 στις 23:26

2. The Following User Says Thank You to E39COMP For This Useful Post:

Stefanos_Cool (15-01-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP