Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 130

Θέμα: CSL type intake...HELP

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

για το πρόγραμμα αν θέλετε ρωτάω και εγω εδω...μια αντιγραφή απο το δικό μου κ ανάλογες ρυθμίσεις γιατι με τις δικές μου δεν θα παίζει...για 3-4 αυτοκίνητα παίζει να κάνει καλύτερη τιμή ο greg...

επίσης το διάγραμα της καλωδίωσης το έχω για να κάνετε όλοι το maf μετρητη θερμικρασιας αέρα...
    θα πρέπει επίσης να αγοραστεί κ ο μετρητης καθως και οι σωληνώσεις οι κάτω για τον αέρα αλλα κ οι πάνω αν δεν τις δίνει η εισαγωγή μαζί...
    επίσης θα πρέπει να αγοραστεί κ μια βασούλα για το βαρελάκι του ρελαντί αλλά κ να μετατοπιστεί ο μετρητης λαδιού γιατι το csl εχει εναν κοντό που πρακτικά δεν μπορείς να βλέπεις το λάδι όποτε θες( το σι ς ελι μετράει απο μέσα )

επίσης θέλετε κάτι μεταλικά κολλάρα αν δεν θέλεται να βάλετε σφικτηρες μεταλλικούς στις πεταλούδες...για πιο oem look...εγω εχω σφικτηράκια μεταλλικά...

δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

οσον αφορά την evolve αν μαζευτουν πολλά άτομα κανονίζεται να έρθει ο αγγλο-κινέζος εδω σε δυναμόμετρο να το φτιάξει...αλλά κ πάλι μπορεί να γίνει live tunning με laptop σε δυναμόμετρο...
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

2. The Following 4 Users Say Thank You to NICK_M3 For This Useful Post:

chief (11-01-11), Stathis (10-01-11), Thomelef (11-01-11), ΔημήτρηςΜ3 (11-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP