Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 119

Θέμα: CSL -OEM suspension setup

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    τουλαχιστον για αρχη Νικο θα ειμαι με ΟΕΜ 18αρες απο Μ3 και pilot cup 235 μπροστα και 265 πισω και απο αναρτηση την ΜΑΜΑ του CSL με ρυθμιζομενα top mounts απο Turner μπροστα και πισω.

Δοκιμασα με την μαμα αναρτηση και το αμαξι λογο μικρης πιστας και κλειστων στροφων ειναι υποστροφικό.

Αυτο που λέει ο Κορνιλία οτι πρεπει να εχω πιο αργη εισοδο εν μερη ειναι σωστο για την καταπολεμιση της υποστροφης αλλα πιστευω οτι θα κοστισει σε χρονους.
    Θα δοκιμασω με την μαμα αναρτηση και και τα ρυθμιζομενα καμπερ και θα δουμε.
    Οχι φίλε μου, σου εξήγησα πως το εννοουσα. Με το να κάνεις braking 1m πιο γρήγορα το αμάξι θα μπάινει πιο ήρεμα στη στροφή και στο apex θα μπορείς να δίνεις γκάζι μέχρι την έξοδο (πάντα μιλάμε προοδευτικά). Το late braking βοηθά σε προσπέρασμα σε αγώνα και όχι σε time attack. Με late braking σε time attack σεσσιον πετυχαίνεις πιο αργους χρόνους (ιδίως σε τόσο κλειστο στροφιλικι), γιατί?? Διότι ενω στο apex θα έπρεπε να δίνεις προοδευτικά γκάζι και τέρμα στην εξοδο, παλέυεις να διορθώσεις τα αμάζευτα του αργού φρεναρίσματος. Στο apex παλεύεις να διορθώσεις τα μούτρα και στην έξοδο λόγο του γκαζιου που θα δώσεις φευγει η ουρά (όπως λένε οι ιάπωνες ''under-under-under-oveeerrr). Αρα όσο ''κέρδισες'' απο το αργο φρενάρισμα το χάνεις επι δύο στο apex και στην έξοδο της στροφής. Ασε που κουράζεις αχρειαστα τα φρένα και τα λάστιχα.
    Στα time attack μετράνε, ΟΧΙ τα αργά φρεναρίσματα αλλα τα σωστά φρεναρίσματα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kornilia Tsopana : 10-01-11 στις 21:06

2. The Following 4 Users Say Thank You to Kornilia Tsopana For This Useful Post:

manos///3 (11-01-11), Panos 316T (11-01-11), Stamatis (10-01-11), Thomelef (10-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP