Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 179

Θέμα: Ελβετια - Τελη - Ασφαλειες. Τι ισχυει

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως δεν πρότεινα κάτι τέτοιο.

Το ότι όμως πολλοί πλούσιοι ανά τον πλανήτη θέλουν αν όχι κρέμασμα (βλέπεις είμαι και ενάντια στη θανατική καταδίκη), ισόβια φυλάκιση και δήμευση περιουσιών, το λέω τώρα.

Και τα λεφτά δε χρειάζεται να τα πάρω ούτε εγώ ούτε εσύ που ζούμε με μια σχετική αξιοπρέπεια.
    Ας τα μοιράσουν στα δισεκατομμύρια ανά τον πλανήτη που δεν έχουν ούτε ψωμί και νερό, όχι σαλέ στο Σαιντ Μόριτζ και κονιάκ που χρεώνεται 2-3.000 ευρώ το ποτήρι.

Αυτό για εμένα θα ήταν δίκαιο.
    Ναι και Από Τώρα και στο εξής κομμένα τα BMW της καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής οικογένειας Quandt..... Και να αλλάξουμε Από BMW fans σε Moscwitch fans ημαρτον πια έλεος.....σε ένα φόρουμ για ένα ακριβό γερμανικό καταναλωτικό προϊόν εκτίθενται απόψεις για αναδιανομή πλούτου επειδη.....δυσκολευόμαστε να αποκτήσουμε .....BMW κάτι σαν να οργανώνουμε ημερίδα για την πάλη των τάξεων στο......golf της γλυφαδας...... Έλεος πια!!!! Λίγη σοβαρότητα ......

2. The Following 7 Users Say Thank You to ECO 3-4-8 For This Useful Post:

alexk (01-01-11), gnx (01-01-11), Monsta (01-01-11), PANOS-E60 (01-01-11), sophie (01-01-11), Thomelef (01-01-11), Κωνσταντίνος (01-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP