Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως Στάθη, για να λέμε την αλήθεια, δε βλέπω κάτι τεχνολογικά προηγμένο προς το παρόν στο R18. Όταν ασχολούνται με τη θέρμανση του παρ-μπριζ και τους συνειρμούς που θα φέρνει ο αριθμός '1' που σχηματίζουν οι λάμπες στα φώτα, τι άλλο να πεις.

Προφανώς έχουν εστιάσει στη βελτίωση της αεροδυναμικής, τη συγκράτηση τους βάρους και την εξοικονόμηση ενέργειας. Στα υπόλοιπα είναι περσινά ξινά σταφύλια. Δε βλέπω τι θα μπορούσε να προσφέρει στα αυτοκίνητα παραγωγής. Μικροβελτιώσεις στους diesel κινητήρες?

Αν θέλετε να μιλήσουμε για τεχνολογική πρωτοπορία, ας περιμένουμε τον Diesotto της M-B.

https://en.wikipedia.org/wiki/DiesOtto
Ότι προσφέρει και στα αυτοκίνητα (ευρείας) παραγωγής η F1...

δλδ πρακτικά τίποτα, μηδέν, νουλ.

Το θέμα είναι ότι η Fiat έχει το Multiair, η MB το DiesOtto, η Saab κάτι πήγε να κάνει με τη μεταβλητή συμπίεση( και μετά βούλιαξε η GM, άντε να δούμε τη Spyker τώρα).

Το θέμα είναι ότι BMW δε βλέπουμε στον ορίζοντα (ούτε στους αγώνες ούτε και στην χαμηλομεσαία γκάμα της) και είναι κάτι που με στεναχωρεί ιδιαίτερα.