Το μιλφειγ που τρωγαμε μικροι απο διαφορα συνοικιακα ζαχαροπλαστεια δε το εχω ξαναφαει ποτε. Ασε δε που εγω το θελω και κρυο για να το ευχαριστηθω.
Για Δεσποινα, καμια συζητηση. Γνωμη μου ειναι οτι προκειται για ενα απ τα ποιο υπερτιμημενα προιοντα της Αθηνας.
Και αναφερομαι στα παλια κλασσικα ζαχαροπλαστεια σε σχεση με τα σημερινα ολο λεζαντα και εφε...διοτι οπως μου εξηγησε ενας θειος μιας φιλης μου και παλιος ζαχαροπλαστης στην ερωτηση "γιατι δε βρισκω πια Σερανο σοκολατινα σε κανενα ζαχαροπλαστειο ?", η απαντηση ηταν οτι "ειναι δυσκολη και χρονοβορα στην παρασκευη της" οποτε ολοι αρκουνται στα ευκολα υβριδια γλυκα της εποχης η μαλλον των τελευταιων 15 ετων .