Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω ρε Βαγγέλη αλλά το λυπάμαι το έρημο να φάει το "ξύλο" του δυναμόμετρου Θα δούμε, αν είναι θα σε πάρω τηλέφωνο..
    Φιλε μου δεν παθαινει τιποτα, μα απολυτως τιποτα το αμαξι οταν περασει δυναμομετρο. Τι ξυλο να φαει? Αυτα ειναι εντελως λαθεμενα συμπερασματα. Και μια και 2 και τρεις φορες να μετρηθει και να παει στον κοφτη η 4η ταχυτητα (που μετρανε τα Μ3) δεν παθαινει τιποτα. Οταν πας ενα ταξιδι και αποφασισεις να δεις τι ψαρια πιανει και φορτωνεις και 5η στα κοκκινα η και 6 κοντα στα κοκκινα για ωρα (που και μεγαλυτερο φορτιο εχει λογω κλιμακωσης και ποιο πολλη ωρα κανει να ανεβασει στροφες λογω κανονικων συνθηκων), εκει να δεις καταπονηση! Τωρα αν νομιζεις οτι το αμαξι θα χαλασει αν χτυπας κοκκινα, τοτε το δικο μου οπως και τα περισσοτερα απο εδω μεσα δεν θα υπηρχαν απο την πρωτη εβδομαδα κατοχης. Οπως και το δικο σου αφου στα χερια του πρωην κατοχου του ειχε αποδειξει την αξια του (και τα αλογα του) σαν ενα απο τα πιο δυνατα stock μοτερ. Και αυτα δεν αποδεικυονται με ρεπριζ μεχρι τις 5 χιλιαδες στροφες. Οποτε μην ανυσηχεις χωρις λογο και πηγαινε δυναμομετρο. Να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει (αν πιανει) το SS τελικο.

2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

alexk (21-11-10), Specialized (21-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP