Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
Το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα πολλες φορες. Το τελικο στα Ε46 Μ3 δινει 0 αλογα. Αν το αυτοκινητο δεν εχει Ν/Α βελτιωσεις τελευταιου σταδιου η SC/turbo τοτε μην το αλλαζετε για να παρετε αλογα! Αλλαχτε το αν βεβαια σας ενδιαφερει να αυξησετε τον θορυβο/ποιοτητα ηχου και καποια κιλα λιγοτερα αναλογως ποιο τελικο επιλεξετε. Μαζι βεβαια με αυτο θα παρετε και το λεγομενο droning που ειναι ο χαρακτηριστικος βομβος συντονισμου στις χαμηλες στροφες (2000-3000σαλ) με οποιο τελικο και αν επιλεξετε. Μονο το stock τα καταφερνει καλα σε αυτο τον τομεα. Σε αλλους δεν ενοχλει, εγω το θεωρω ενοχλητικο σε ταξιδια με 6η και 120-140 χλμ η μεσα στην πολη με χαλαρους ρυθμους κινησης.
Σέβομαι την άποψη σου γιατί έχω δει πως είσαι αρκετά ψαγμένος. Όμως δεν υπάρχει ενδεχόμενο καλύτερης ροηκότητας που θα χρειάζεται από τους 100άρηδες Milltek και το χωρίς καζανάκι SS XPipe?
Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του εισαγωγέα-εμπόρου το Racing τελικό διασφαλίζει 76% λιγότερο back pressure από το μαμά. Εγώ λέω και 30% να είναι δεν θα εχει πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα η αλλαγή μου στα άλλα 2?
Φυσικά ο θόρυβος που αναφέρεις ότι θα αυξηθεί με οποιοδήπτε με προβληματίζει. Ξέρω, ξέρω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... αλλά πάντα αυτό δεν προσπαθούμε..?