Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: Χοντρή απάτη για να ξαναβγάλει δίπλωμα οδήγησης!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να βάλουμε μια τάξη στα πράγματα:

Δεν είμαι ο διάδοχος του Uri Geller για να γνωρίζω τι έγινε, ούτε καν του Ross Geller. Με την ίδια ευκολία που υποθέτουμε πως έπεσε σε τροχονόμο-judge Dredd, με την ίδια ευκολία θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως ο νεαρός πήγαινε τάπα στο γνωστό δρόμο-καρμανιόλα.

Εν πάσει περιπτώσει, αν θεωρούσε πως αδικήθηκε θα μπορούσε να είχε υποβάλλει ένσταση, να είχε βγει στα κανάλια, να είχε στείλει επιστολές, κλπ. Αυτός όμως επέλεξε άλλο δρόμο: Να υποβάλλει ψευδή υπεύθυνη δήλωση απώλειας του διπλώματος και να ξεγελάσει τροχαία και δημόσιες υπηρεσίες ώστε να έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο χέρι του σε περίπτωση που τον ξανασταματήσουν. Πράγμα που έγινε. Τυχαίο? Δε νομίζω. Μήπως τον σταμάτησαν για παράβαση ΚΑΙ τη δεύτερη φορά?

Κάτι σάπιο λοιπόν υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Κι εγώ έχω στερηθεί για ένα μήνα το δίπλωμα οδήγησης το οποίο, ως ελεύθερος επαγγελματίας, μου είναι απαραίτητο. Ούτε πλαστογράφηση έκανα, ούτε ψευδή δήλωση, ούτε μέσον έβαλα για να το πάρω πίσω. Έπαιξα και έχασα. Έσφαλα και υπέστην τις συνέπειες. Εξάλλου, είμαι 34 ετών και όχι παιδάκι του δημοτικού.

Η κουτοπονηριά που επέδειξε ο εν λόγω 'κύριος' λοιπόν πρέπει να τιμωρηθεί. Και καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε πως το χάλι που ζούμε σήμερα γύρω μας οφείλεται κατά κύριο λόγο σε τέτοιους ασύδοτους 'μάγκες'.

2. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

///M3L (03-11-10), alexm (03-11-10), GiannisRob (03-11-10), PANOS-E60 (03-11-10), Ptboul (04-11-10), Vasilis (03-11-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP