Αρχικό μήνυμα απο
sm6
ενταξει καποια μικρα ψιλοπροβληματακια συμβαινουν και εις τας καλυτέρας των οικογενειων...
σημασια εχει πως οταν μπαινεις μεσα σε αυτοκινητο απο το μοναχο ολα εχουν αυτη τη διαφορετικη αισθηση...
ειτε ειναι 116, ειτε 760...

Αρχικό μήνυμα απο
merlin
Συμφωνώ με τον Στάθη !!!
Η οδηγοκεντρική αίσθηση σε κάνει να ξεπερνάς όποια προβληματάκια...
Έτερον εκάτερον κύριοι... Η οδηγοκεντρική αίσθηση είναι το δύσκολο της υπόθεσης που συναντάται σε λίγες εταιρείες και εκεί η bmw τα πηγαίνει περίφημα. Η αξιοπιστία όμως είναι κάτι ακόμα πιο βασικό και εύκολο (σε κάποιο βαθμό), ενώ είναι παράλληλα και απαραίτητη προϋπόθεση για να ευχαριστιέσαι στο έπακρον το αυτοκίνητό σου και δυστυχώς (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου) το αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής κατώτερο του αναμενόμενου, τη στιγμή μάλιστα που εταιρείες από τη Γαλλία (έχω 2,5 χρόνια ένα 207 και παρά τη σκληρή χρήση δεν έχει βγάλει το παραμικρό) και την Ιταλία έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου στον τομέα αυτό.
Scania έχεις δίκιο για τη λάμπα, αλλά δεν ήξερα πως αφαιρείται το πίσω φανάρι και φοβήθηκα μήπως κάνω ζημιά. Όσον αφορά στην ασφάλεια, αρχικά δεν είχα ιδέα τι έπαθε το αυτοκίνητο και το πήγα στην αντιπροσωπεία. Μου το παρέδωσαν φτιαγμένο και μου ανήγγειλαν το κόστος οπότε τα έδωσα (κακώς βέβαια) χωρίς περαιτέρω κουβέντα, αφού φοβόμουν για σημαντικότερη βλάβη και ένιωθα ανακουφισμένος. Τώρα όμως ξέρω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 25-12-09 στις 22:41
the more people agree with me
the more I think I'm wrong