
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Ειδικό σφουγγάρι της Autoglym χρησιμοποιώ και chamois δέρμα...
Καλύτερα να μη χρησιμοποιείς δέρμα, ακόμα και συνθετικό, γιατί πρέπει να το σέρνεις πάνω στο αυτοκίνητο για να απομακρυνθούν τα νερά και υπάρχει κίνδυνος να παγιδευτεί κανα πετραδάκι και να κάνεις γρατζουνιά. Άσε που γενιά δεν είναι ό,τι πιο μαλακό.
Καλύτερα μια μεγάλη μαλακή πετσέτα μικροϊνών.

Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
Aρη ρε γμτ εγω που δοκιμασα ενα γαντι (αυτο με τα κροσια)δεν με βολεψε καθολου ασε που σκαλωνει παντου!!εχεις να προτεινεις κατι?οχι πολυ ακριβο κατι νορμαλ!!!
Κοίτα, πάρα πολύ καλό είναι το μάλλινο γάντι της sonus με 12 ευρώ https://www.swell.gr/car/index.php?o...d=22&Itemid=72.
Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο οικονομικό, αλλά όταν πρόκειται για κάτι τόσο βασικό στο πλύσιμο του αυτοκινήτου, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο αφού θα το χρησιμοποιείς για αρκετά χρόνια.
ps Για ό,τι άλλες απορίες έχει κάποιος σχετικά με το πλύσιμο του αυτοκινήτου του, καλύτερα να γράφει στο σχετικό τόπικ ώστε να μη βγαίνουμε οff.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong