Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πόσο συχνά πλένετε το αυτοκίνητό σας ?

Ψήφισαν
95. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Παραπάνω από 1 φορά / βδομάδα

10 10,53%
  • Μία φορά / βδομάδα

33 34,74%
  • Δύο φορές / μήνα

25 26,32%
  • Μία φορά / μήνα

23 24,21%
  • Ανά 3-μηνό

2 2,11%
  • Τρεις φορές / χρόνο (Χριστούγεννα-Πάσχα-Μετά τις διακοπές)

2 2,11%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 51

Θέμα: Πόσο συχνά πλένετε το αυτοκίνητό σας ?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το εχω ποτε λερωμενο!!!!ρωτηστε τη γειτονια,την οικογενεια μου,τους φιλους μου,τον Γρηγορη(Gregory//M),τον Θανο(Scania124)....

Ψηφησα 1 φορα την εβδομαδα αλλα......εαν χρειαστει και δυο και τρεις φορες την εβδομαδα .........πως να σας το πω αλλιως ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!

Στις καλοκαιρινες διακοπες μου το ειδες Κωστα αλλα δεν ηταν και στα καλυτερα του....ε ειπαμε διακοπες!!!!

Παντα το πλενω μονος μου σε πλυντηριο self service χωρις βουρτσα, με ενεργο αφρο,κερι,ξεπλυμα με αφαλατομενο νερο κλπ.
    Ψέματα λέει, το είδα μία φορά άπλυτο, μια μέρα με βροχή (μάλλον το είχε βγάλει με το ζόρι)!!!

Αν και δεν το κινώ πολύ μέσα στην εβδομάδα όλο και κάποιο καθάρισμα θα γίνει, έτσι για να φεύγουν οι σκόνες και να διατηρείται καθαρό! Να μην χάνουμε επαφή!
    Μετά από ταξίδι φυσικά, την επόμενη μέρα έχει γενικό, μέσα-έξω!
    Μέσα είναι πάντα καθαρό αφού δεν καπνίζουμε, δεν τρώμε και τινάζουμε λίγο τα παπούτσια μας πριν καθίσουμε! Τα πατάκια τινάζονται κάθε φορά που παίρνω το αυτοκίνητο οπωσδήποτε!! Δεν μπορώ να είναι λερωμένο-σκονισμένο το εσωτερικό του αυτοκινήτου! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το 2ο αυτοκίνητο που έχουμε για καθημερινή χρήση, με την διαφορά ότι αυτό απολαμβάνει πολλές βόλτες μέσα στην πόλη όταν βρέχει!

2. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

aristent (02-11-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP