-
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ!
Κατα τις 6 το απογευμα ειχα την ατυχια να βρισκομαι στην εθν.οδο αθηνων-λαμιας στο υψος λιγο μετα το περιστερι προς κηφισια.βλεπω μπροστα μου μεγαλη κινηση κ περιπολικα.στην αρχη θεωρησα πως ειχε γινει καποιο τρακαρισμα.ελα ομως που συνεβαινε το αδιανοητο!γυρω στα 50-100 μηχανακια με διακριτηκα του ολυμπιακου να εχουν κλεισει κ τα 2 ρευματα κ να πλακωνονται με την αστυνομια.φωτοβολιδες,πετρ ες και τα σχετικα!οταν αποφασισανε οι ανεγκεφαλοι(χρησιμοποιω την πιο ευγενικη λεξη που μπορω να χρησιμοποιησω) να αποχωρησουν κατευθυνομενοι στο ρευμα προς πειραια,καποιοι θεωρησαν σωστο να αρχισουν να πετανε πετρες στα ακινητοποιημενα αμαξια στο αντιθετο ρευμα(το δικο μου).βλεπω μια μεγαλη κοτρονα να εκσφεντονιζεται προς εμενα κ ευτυχως ημουν τυχερος μεσα στην ατυχια μου κ προσγειωθηκε διπλα ακριβως απο την πορτα μου κ απλα πεταχτηκαν καποια πετραδακια στο καπο.δοξα το Θεο απο οσο μπορεσα να δω κανενα αμαξι δεν επαθε τιποτα σοβαρο απο τις ρυψεις.τι αλλο μπορω να νιωσω υστερα απο αυτο???μονο ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! υ.γ. στο διπλανο μου ακριβως αυτοκινητο που προσεξα τυχαια ηταν μια γυναικα οδηγος κ στο πισω καθισμα ενα παιδακι γυρω στα 7 χρονων.σκεφτητε πως θα νιωθει αυτο το παιδακι απο αυτα που ειδε και σκεφτητε τι θα μπορουσε να ειχε συμβει αν καποια πετρα το πετυχαινε...
-
The Following 14 Users Say Thank You to Lefteris116 For This Useful Post:
georggge46 (31-10-10), halkida116mpack (01-11-10), Nick bmwlover (31-10-10), Nikos (31-10-10), nikos1400 (31-10-10), Ptboul (01-11-10), S8N (31-10-10), Samaro (31-10-10), sierra (31-10-10), Snoo (08-12-10), Stamatis (31-10-10), Thomelef (01-11-10), z3 2.2 (31-10-10), ΦΑΝΗΣ (07-11-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP