Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ απόλυτα πως δεν μπορείς να έχεις καμία εμπιστοσύνη στα μεταχειρισμένα των επίσημων dealers. Δυστυχώς πολλοί ανυποψίαστοι πιστεύουν πως με το να αγοράσουν από επίσημη αντιπροσωπία είναι αυτομάτως εγγύηση του αυτοκινήτου που παίρνουν. Για παράδειγμα γνωστός μου αγόρασε πριν δύο χρόνια 325 compact για 19,000 ευρώ από γνωστή αντιπροσωπία. Φέτος και μετά από αρκετές μικροβλάβες του έβγαλε και δίσκο με το κοντέρ να γράφει 60,000km. Φταίω εγώ να θεωρώ πως τα 60,000 είναι ψευδή αφού είναι πολύ νωρίς να θέλει δίσκο το αμάξι???
Σωστο σαν λογικη αυτο....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
Oχι απαραιτητα!325 που ο ιδιοκτητης του το ντριφταρει παντου και παντα,κοντραρεται και γενικως οδηγειται πιεσμενα δυσκολα φτανει κιολας μεχρι τα 60.000 χλμ με το ιδιο δισκοπλατο.....Κι αυτο στο λεω κι απο προσωπικη εμπειρια που εχω διαλυσει δισκοπλατο στα 13.000χλμ!
Αλλα εξισου σωστο σαν λογικη ΚΑΙ αυτο.... (δεν ξερω για 13.000χλμ, χαχα, αλλα γενικα ναι)

Ισως ομως σε συνδυασμο κ με αλλα "προβληματα" να προδιδεται μια αλλη ποσοτητα χρησης απο αυτην που αναγραφεται στο κοντερ.