Με αριστα το δεκα? Λιγο σχετικο δεν ειναι πως οριζουμε το 10?
Και πως οριζουμε τα ορια?
Κατα καιρους εχω κανω πολλα κουλα.
Το Αρτα Πατρα σε μια ωρα προ περιμετρικης Αγρινιου θεωρειται οριο?
Ειναι φορες που εχω νιωσει οτι το αυτοκινητο ειναι στο οριο. Ειναι φορες που ειμαι με πολλα, γλιστρά με τα 4 και σιγα σιγα πλησιαζει τη μπαριερα. Ειναι αυτο το οριο? Και αν ειναι αυτο και παλι δεν μπορει να θεωρηθει οτι το χω, γιατι ποτε δεν ειμαι σε θεση να εκτιμησω με ακριβεια που θα σταματησει το γλιστρημα και παντα ισιωνω εχοντας τουλαχιστον ενα μετρο(καλα μη βαρατε, και παραπανω..) απο τη μπαριερα... Ενας πιο εμπειρος ζυγιζει σιγουρα πιο σωστα.
Βεβαια καποια στιγμη και γω μπορει να περασα στο τσακ, αλλα μην κρυβομαστε. Κατα λαθος εγινε... Αλλο ενα τσακ και το 3αρι θα χε γινει σειρα 1(συνηθως κινδυνευει με επαφη το πισω μερος. ναι μεν με τα 4, αλλα η ουρα σαματις πλησιαζει πιο γρηγορα)
Πολυ σχετικο τι εννουμε οταν λεμε οτι το χουμε λοιπον. Πολυ σχετικο και το οριο για τον καθενα.
Προσπαθωντας να μην βαλω το ανω οριο στον Λεμπ, αλλα σε εναν πολυ εμπειρο καθημερινο οδηγο, θελω να ελπιζω οτι περναω τη βαση. Θελω δηλαδη να πιστευω οτι το αξιζω το 5αρακι μου.
Τωρα ενταξει, αν μιλαμε για παντηλικια με μικρες ταχυτητες γκαζι, καρφωτα κατεβασματα και χειροφρενα για γυρισμα, τσιτα γκαζι μετα κλπ, θελω παραπανω. Εκει θα διεκδικησω 6, δεν με καλυπτει το 5(ψωνιο ειμαι, ξερω...).
Βεβαια για το αυτοκινητο μου οπως ειναι τωρα...
Γιατι αυριο μου δωσεις το ιδιο με 300 αλογα μαλλον θα μου ρθει καπως. Τα ορια θα ειναι ιδια, αλλα το κοντρολ θα δυσκολεψει λογο της εξτρα δυναμης. Μεχρι στιγμης απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο εξικοιωνομαι αρκετα γρηγορα και συντομα το παω τσιτα.
Η αληθεια ειναι ομως μαλλον απο ενα σημειο ιπποδυναμης και μετα ζοριζουν τα πραγματα.
Εξεταζοντας ολες τις περιπτωσεις, και θεωρωντας οτι με βαθμολογω ως οδηγο για το δικο μου μονο αυτοκινητο, θα μου ριξω 5αρι. Να μην κοπω κιολας...
Α! Και ολα αυτα τα εκανα παλια! Ξερω οτι ειναι κατακριτεα. Κ εγω μισω τον εαυτο μου. Καμια φορα...
Τωρα παντως τα εχω κοψει και υπακούω παντα στους κανονες του ΚΟΚ. Εκτος αν ξυπνησω κανενα πρωι λιγο περιεργα...

Απάντηση με παράθεση