Πολυ καλο θεμα Βαγγελη.
Θα μιλησω με απολυτη ειλικρινια για μενα.
Δεν ειμαι των ακρων στη ζωη μου και ουτε θα γινω ποτε.
Ετσι λοιπον δεν ειμαι των ακρων και κατα την οδηγηση μου.
Στο θεμα του αυτοκινητου,μιας και αυτο συζηταμε,ειμαι παρα πολυ εγκρατης οταν υπαρχουν αλλα αυτοκινητα γυρω μου.
Εχω μεγαλο "θεμα" να μην τρομαξω η δυσαρεστησω καποιον οδηγο.
Οταν τωρα μεινουμε τα δυο μας,εκει αλλαζει το θεμα.
Στην ευθεια δεν μου λεει και τιποτα μιας και οι υψηλε ταχυτητες δε με συγκινουν.
Οκ πιανει 235 περιπου,βαζει την πεμπτη κοφτη και ανοιγει σχετικα καλα στις ρεπριζ του.Αυτο θα το κανει παντα και με τον ιδιο τροπο μιας και οι ευθειες ειναι ολες ιδιες!!!!
Στις στροφες τωρα....μμμμ...δω εχουμε ενα θεμα!
Δε μιλαω για παρατεταμενες με 150αρες στο οριο γιατι το zed παρολο που τα καταφερνει σε κανει να νιωθεις...πως να το πω....μμμμ....εεεε....χμμμ....χεσ ιμο??? Οι τυχεροι ιδιοκτητες των zed θα καταλαβουν ακριβως τι λεω
Μιλαω λοιπον για στροφες με δευτερα και με τριτη.Εκει το zed ειναι στο στοιχειο του! Εκει λοιπον αρχιζει και το δικο μου "θεμα". Σε συγκεκρκιμενες διαδρομες πραγματικα το εχω φτασει στα ορια του και πολλες φορες αρκετα παραπερα.
Χωρις αυτο να σημαινει οτι ταλαιπωρω και σκιζω το αυτοκινητο!
Απλα διαλεγοντας την καλυτερη γραμμη καθε φορα προσπαθω να δω εστω και ενα χιλιομετρακι παραπανω στην εξοδο της στροφης! Αυτο για μενα ειναι η μεγαλυτετη ηδονη κατα το "στριβην"
Οσον αφορα το πολυποθητο δριφτ εκει τα πραγματα αλλαζουν !!! Εκει εχεις να κανεις με την ισοροπια πανω στην κοψη του ξυραφιου! Μεγαλο κεφαλαιο που επιφυλασομαι να ανοιξω αλλη στιγμη.
Και τελος την γενικοτερη οδηγικη απολαυση που μου προσφερει καθημερινα δεν την αλλαζω με τιποτα και εχω μιλησει αρκετα για αυτο.
Σαν ρεζουμε μπορω να πω οτι,ναι, το φχαριστιεμαι πολυ και το φτανω στα ορια του συχνα-πυκνα οταν ερχεται το στρφιλικι το καλο
Ισως να μπορω και παραπανω αλλα δε με βοηθαει το αυτοκινητο ως εχει πλεον.
Ειμαι κατα της βελτιωσης (κατα κυριο λογο γιατι δεν "βγαινω" οικονομικα) και μου αρεσει πολυ να αξιοποιω στο επακρον το αυτοκινητο μου και να το μαθαινω καθε μερα και λιγο πιο πολυ.
Τα αυτοκινητα μας εχουν φοβερες δυνατοτητες οι οποιες παραμενουν ανεκμεταλευτες γιατι εμεις δεν δοκιμαζουμε το κατι παραπανω.Λιγο-λιγο καθε φορα...
Ας ασχοληθουμε λιγακι με τα αυτοκινητα μας,θα μας ανταμοιψουν.
Υπαρχουν και τα βουνα,δοκιμαστε και μετα βελτιωστε την αναρτηση για παραδειγμα.Εχει πολυ μεγαλυτερη αξια οταν ξερεις που "τελειωνουν" οι υπηρεσιες της αναρτησης σου γιατι πολυ απλα αρχιζεις να καταλαβαινεις τι ειναι αυτο που χρειαζεσαι παραπανω απο μια βελτιωμενη...![]()

Απάντηση με παράθεση