Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλά από όσα λέει ο Clarkson είναι σωστά και άλλωστε την κατάσταση της χώρας μας τη βλέπουμε καθημερινά, δεν περιμένουμε από τον showman αυτό να μας την πει με το κρύο (συνήθως) χιούμορ του.

Όταν όμως ένας άνθρωπος έχει κάνει επάγγελμά του το κράξιμο και τις υπερβολές και όταν ποτέ ίσως δεν έχει κάνει αρνητική κριτική για τη χώρα του και τον πληθυσμό της (βλέπουμε την αγγλική νεολαία κάθε καλοκαίρι με ένα μπουκάλι μπύρα από τις 10 το πρωί, να ξεφτυλίζεται δίχως τέλος κάνοντας ό,τι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους), προσωπικά τουλάχιστον δε μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά.

Δεν αρκεί να κρίνουμε μόνο υμέτερους αλλά και ημέτερους, κάτι που ο κύριος αυτός αγνοεί.
Γι'αυτό και η άποψή του, πέρα από το χιουμοριστικό σχολιασμό κανενός αυτοκινήτου (αν κι εκεί δείχνοντας την αντικειμενικότητά μια ζωή κάνει τη νύχτα μέρα με τα αγγλικά αυτοκίνητα), δεν νομίζω πως έχει κάποια βαρύτητα.
Ναί σωστά, είμαστε Ελληνες, είμαστε οι καλύτεροι όλων, δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας και φυσικά του Ελληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει.

Για όλα μας τα κακά φταίνε οι Τούρκοι και για όλα μας τα καλά (φραπόγαλο και τάβλι) πρέπει να μας δοξάζει η οικουμένη.

Μπορεί να έρχονται χίλια παρτάλια να δείχνουν τον κώλο τους στη Ρόδο, αλλά για κάθε χίλιους μλκες που έρχονται (πλέον) σε εμάς υπάρχουν και άλλοι χίλιοι που κωλοχτυπιούνται στο LSE, την Οξφόρδη ή το Εξετερ και σε 5 με 10 χρόνια θα επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ibiza, γιατί ούτε λακούβες έχει, ούτε κάφρους, ούτε σαλάτα (μισή ντομάτα και ενα αγγούρι) με 10 ευρώ.

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε τις συγκρίσεις και να δούμε τι θα κάνουμε με τον εαυτό μας πλέον.

Το πρόβλημά μας αυτό είναι, ότι ο Σωκράτης ΕΝΑΣ ήταν, ο Θαλής επίσης ένας αλλά πλέον είμαστε 11.000.000 Λούληδες. (μείον 976 που είναι μέλη σε αυτό το φόρουμ και είναι απο άλλο ανέκδοτο)