Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    24-12-09
    Μηνύματα
    2.344
    Thanked
    2207
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    εταιρεία: chemical guys
    προϊόν: woolly mammoth
    είδος: πετσέτα μικροϊνών

    Πρόκειται για ένα προϊόν που αφορά ΟΛΟΥΣ όσους πλένουν μόνοι το αυτοκίνητό τους ,αφού το στέγνωμα είναι μια από τις πιο βαρετές αλλά και δύσκολες (στο να γίνει άψογα, χωρίς στάμπες, κηλίδες νερού και δημιουργία αράχνης) διαδικασίες.
    Η woolly mammoth είναι ίσως η μεγαλύτερη πετσέτα του είδους, με πάχος μεγαλύτερο της μιας ίντσας και παράλληλα έχει φοβερά μαλακή επιφάνεια που διασφαλίζει τη μηδενική δημιουργία αράχνης κατά το σκούπισμα.
    Ο μεγάλος της όγκος ίσως την κάνει λιγάκι δύσχρηστη, ιδίως όταν έχει γεμίσει νερά, αλλά αυτό είναι και το μεγάλο της προτέρημα, αφού αρκεί και με το παραπάνω για να σκουπιστεί ένα αυτοκίνητο.
    Πρέπει πριν χρησιμοποιηθεί να πλυθεί καλά κανα δυο φορές, στο πλυντήριο αλλά χωρίς μαλακτικό, ώστε να ανοίξουν ακόμα καλύτερα οι ίνες και πάνω απ'όλα, να μην αφήνει σχεδόν καθόλου χνούδι.
    Ενδέχεται, να αφήσει προς το τέλος λίγο νερό, οπότε καλό είναι να υπάρχει κι ένα δεύτερο μικρό microfibre ώστε να μαζεψει το νερό αυτό και να κάνει το φινίρισμα ακόμα καλύτερο, αφού η βασική χρήση της w.m. είναι η απορρόφηση του κυρίως όγκου του νερού και όχι το ιδανικό φινίρισμα πριν πχ από ένα κέρωμα.
    Όπως και να έχει, πρόκειται για μια πολύ ποιοτική πετσέτα που κάνει το στέγνωμα του αυτοκινήτου πολύ ευκολότερο από πριν.
    Τιμή: γύρω στα 20 ευρώ
    Attached Images Attached Images
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

  2. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

    bakalos (19-10-10), gyiama (19-10-10), Vassilis ///M (28-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP