
Αρχικό μήνυμα απο
NickE60
θα σου πω κάτι... Το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί πες 130000. Τόσο τουλάχιστον έκαναν τα τελευταία που είχα δει στη βιτρίνα. Με 10000 παίρνεις (και βάζεις) μοτέρ V10 εισαγωγής με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για 2 χρόνια. Λέμε τώρα, πως είσαι άρρωστος και θέλεις να ξέρεις τι έχεις, άντε κι ότι σου αρέσουν και τα 80000 σε πράγματα που έχει πάνω του, που αν υπάρχουν ίδια, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού σε όλη την Ευρώπη και πολλά λέω, 2-3 είναι (εκτός από το κιτ υπερκυβισμού και γενικά τον κινητήρα)
Θα σου στοιχίσει 70 + 10 κάνει 80000 και θα έχεις ένα εμφανισιακά σπάνιο θηρίο Μ6 με θεόνορμαλ εγγυημένο κινητήρα.... Καλά τώρα σοβαρά μιλάμε θα είχα τσεπάτα 60000 (που σημαίνει ότι έχω και καβάτζα) και θα άφηνα το τέρας για να πάρω γκολφ? Θα τρελαθούμε τώρα? Καταλαβαίνω τη συμπάθειά σου για το γκρουπ αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι γίνεσαι υπερβολικός!
...και 1000 άλογα να έβγαζε το γκολφ καινούριο, με 70000 το Μ6 θα έπαιρνα. Όχι απλά θα το έπαιρνα ...δεν θα το έδινα και ποτέ.. ειδικά το συγκεκριμένο..
...το carbon bodykit που φοράει ..και μόνον αυτό ....κάνει όσο το γκολφ...