η καλύτερη Μ είναι η "Μ8" του Γιώργου. τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνετε μερικοί εδω μέσα?
chief (22-09-10), Κωνσταντίνος (16-09-10)
Αποδεδειγμενα:
Ακομη μια φωτο που δειχνει την Ε46 Μ3 CSL πιο ψηλα απο την Ε92 Μ3!!!αντε βρε σεφ τι μας κανεις???!!!
Σεφ σε σηκωσαμε στον αερα!!!
οχι οτι δεν ειναι και αυτη πολεμικη μηχανη:
![]()
chief (21-09-10)
για τον ιδιο λογο θα συμφωνισω και εγω με το αρθρο.....
αναμεσα στο csl και το sport evo εννοειτε το 2ο...!!!
καθαροαιμη δυναμη και οδηγηκες λεπτομερειες απευθειας στον οδηγο χωρις πολλα πολλα ηλεκτρονικα καλουδια ετσι ωστε να ΟΔΗΓΑΣ και οχι να σε οδηγουν... ετσι γινονται η οδηγοι.... ετσι γραψανε ιστορια οι παλιοι.....
γνωμη μου και αποψη μου παντα!!!![]()
Συγνωμη αγαπητε, αλλα αν ειναι αυτα τα κριτηρια μας επρεπε τιμητικα να υπαρχει στο συγκριτικο η 2002 turbo. Κ ας μην ειναι Μ. Και φυσικα να βγει πρωτη. Γιατι αν μιλαμε για ιστορια που εχει γραφει απο αυτοκινητα και οδηγους, την ιστορια της 2002 δεν την εχει γραψει κανενα αλλο βαυαρικο αυτοκινητο. Χωρις την υπαρξη του η ιστορια της bmw θα τανε μιση. Ασε που το Ε30 μπροστα στο 2002 ειναι σα να ειναι τιγκα στα ηλεκτρονικα. Οποιος το πηγαινε γρηγορα το 2002 turbo, τα απαυτα του τα κουβαλαγε με καροτσακι!
Η Ε30 Μ3(πωωω παλι αντιμπεμβεδακια θα με πουν εδω μεσα) με αφηνει παντελως ασυγκινητο. Θεωρω κλασεις ανωτερη την απολυτη csl. Τα ηλεκτρονικα της εξαλλου βγαινουν. Οταν μιλαμε για τη 2002 ομως, οποιος φοραει καπελο οφειλει να το βγαζει. Σεβασμος στο θρυλο...
aristent (22-09-10)