Η λεξη ντροπη ειναι λιγο σε αυτην την περιπτωση..
Και εγω τρελος Γαυρος ειμαι αλλα τετοια πραγματα δεν τα γουσταρω καθολου,μηδαμινη αξιοπρεπεια προς εναν ανθρωπο ασχετος πως λεγεται και τι προβαλει..
Η λεξη ντροπη ειναι λιγο σε αυτην την περιπτωση..
Και εγω τρελος Γαυρος ειμαι αλλα τετοια πραγματα δεν τα γουσταρω καθολου,μηδαμινη αξιοπρεπεια προς εναν ανθρωπο ασχετος πως λεγεται και τι προβαλει..
ήθελα να γράψω κι εγώ την άποψή μου αλλά, με δυο-τρεις εξαιρέσεις, τα περισσότερα post, είναι off topic.....
επί της ουσίας, απαράδεκτη συμπεριφορά απο τους 20 [και βγάλε] ανεγκέφαλους, ''μικρούς'', ''λίγους'', που νομίζουν πως με τις πράξεις αυτές, μπορούν να ''βγάλουν'' το δίκιο τους στο γυαλι.....
πιστεύω πως μέχρι εκεί φτάνει η λογική τους [η όποια και αν υπάρχει...]
άτομα χωρίς παιδεία, που πρέπει με τον οποιοδήποτε τρόπο, να απομακρυνθούν απο τα ελληνικά γήπεδα.....
προσεχε οταν περνω απο 'κει και μαζευε τις κοτες
γιατι συνηθως βιαζομαι και μπαινω με τις πορτες...
+10000
ολοι αυτοι ειναι τελειωμενοι,κατακαθια της κοινωνιας που με καποιο τροπο πρεπει να τελειωσουν.ενα μερος απο αυτους ειναι κ αυτοι που προκαλουν τα επεισοδια στις πορειες.θελουν τελειωμα.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι τα λεγομενα καποιου παραπανω οτι η αστυνομια πεταει χαρταετο.ελεος!η κοινωνια μας παει απο το κακο στο χειροτερο. η αστυνομια θα μας σωσει?ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας καποτε!