Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Ναι δούλευε. Το καλό ειναι ότι επιστρέφω λαμια και το κατάλαβα σε σταση
-
-
Μίλησα τώρα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν πως πιθανότατα είναι λόγο μπαταρίας. Τους είπα ότι είχε γίνει αλλαγή μπαταρίας κ μου είπαν ότι ήταν εκτός κ πιθανόν θέλει φόρτιση. Άι να δούμε σήμερα. Τους ρώτησα εάν σχετίζετε με το αναμμένο λαμπάκι χειρόφρενο κ είπαν μπορεί. Έλεος ρε παιδιά.
-
-
Αλάνια καλησπέρα σας,
Λοιπόν, μετα απο μια ημέρα με το αυτοκίνητο, παρατήρησα το εξης όσον αφορά το ρεύμα. Στο secret menu, στην επιλογη 6 εαν θυμάμαι καλά μου έβγαζε αυτό

Η τάση είναι εκεί στα 13,5 - 13,6 ,7 ,8
Κάποια στιγμή με 2α, αφήνοντας το γκάζι μου έδειξε και 14,4 στις 1500 - 1100 σαλ.
Υπάρχει περίπτωση να είναι η τάση της μπαταρίας και δεν δουλεύει το start - stop;
-
-
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.
Λοιπον, σήμερα αφού ήπια το καφεδάκι μου είπα να πάω για ψώνια. Ρίχνοντας μια μάτια πάλι στην τάση του αυτοκινήτου, διαπίστωσα πως πλέον είναι στα 14.1 volt και βουαλα το start stop δουλεύει. Όσον αφορά το σφάλμα, υποθέτω ότι ήταν για το service? γιατί το έσβησα και δεν ξανά άναψε. Εννοείτε πως βδομάδα πάμε για αλλαγή τακάκια.
-
-
αν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα, τι σε χαλαει που δεν δουλευει? εδω εμεις προσπαθουμε να το κανουμε να μην δουλευει μονιμα και δεν μπορουμε..
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP