Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
BMW M2 f87 COMP...το m3 e46 ζει!!!!
πριν ξεκινησω, ομολογω οτι το m2 ειναι ενα απο τα αμαξια που συμπαθω, καθως εχει ολη τη φιλοσοφια της bmw, σε μεγεθος-μικρο, σε στησιμο-νευρικο παντιλικομηχανη, σε ροπη-αρκετο γκαζι για να τρομαξεις-ισως πολυ εν προκειμενω...και καπως ετσι γινεσαι για παντα bmwδακιας...
Εχοντας οδηγησει το απλο m2 ,πριν χρονια, παντα μ αρεσε η απλοτητα αυτου του αυτοκινητου..θυμιζε old school bmw..δεν σας κρυβω οτι ακομα μου θυμιζει πολυ ε30..ηταν αρκετα σκληρο, αρκετα απολυτο, ηταν ενα παιχνιδι οπως ολα τα καλα bmw ειναι...το τουρμπομοτερ N55 κι ας μην ειναι του γουστου μου, δεν μπορω να μην το χαρακτηρισω ως χαρισματικο..ροπη απο ρελαντι 2500rpm, δυναμη εως κοφτη και με το παραπανω, θυμιζε εντονα το n54 στο 135 μου καποτε ..μοτερουκλες.
ειχα τις επιφυλαξεις μου με το competition..πολυ η δυναμη ηδη στο απλο m2...ποσο μαλλον με το s55...που πραγματικα αλλος κοσμος...τι εχουν φτιαξει ρε.....ποιο supra κ μλκιες...????αυτο το πραγμα εχει ροπη φορτηγου και στροφαρει κιολας μεχρι τις 7500rpm...επ ουδενι δεν εχει το συναισθημα ενος v8-v10, s65-s85 ουτε την ψυχη ενος s54..αλλα ειναι τρομακτικα πιο γρηγορο παντου κ παντα..το λενε και τα ιδια τα νουμερα...αλλο 50κιλα ροπης στις 2800rpm και αλλο 50κιλα στις 5800rpm....κοινως αν βαλεις ενα m2 comp και ενα m5 v10 στο φαναρι διπλα διπλα και ξεκινησουν μαζι αλλαζοντας τις σχεσεις στις 3500rpm εκει θα καταλαβεις ποσο γκαζι εχουν τα καινουργια...απλα χαος..
και μετα εχουμε τα σκασιματα σαν εφε...ελεος...οποιοσδηποτε ειναι ανω των 35 δεν γινεται να τα συμπαθει...ποιος ξεκινησε αυτη τη μοδα...α ρε vag....
οδηγικα το comp ειναι λιγο παραπανω σε ολα..λιγο πιο σκληρο..λιγο καλυτερα παταει..ειναι πραγματι σχεδον εξαιρετικο...με μονη παραφωνια το τιμονι..πραγματικα το εβγαλα απο το sport-sport plus και το εβαλα στο comfort για να παρω σωστη αισθηση bmw...σημειωτεον οτι σε σχεση με το καινουργιο M2 (g87) το τιμονι ειναι τελειο...στο καινουργιο ηταν πραγματικα χαλια..
πολλοι θα εχετε δει διαφορα βιντεακια, ειτε απο εξωτερικο, ειτε εσωτερικο - καθως και εδω εχουμε επιδοξους-χεραδες πιτσιρικαδες, οι οποιοι πραγματικα αρεσκονται να καινε την 2α στο m2 comp τους - το αμαξι ειναι πραγματικα φουλ ουδετερα στημενο, ισως τρελλα συντηρητικα να τονισω (!), κοιτωντας τα νουμερα στο στησιμο, κανοντας το πολυ ευκολο, καθως το αγοραστικο κοινο της εταιριας εχει αλλαξει..δεν θα σας πω οτι ενα αμαξι με 400 αλογα και 1500 κιλα ειναι ευκολο...αλλα γιαυτο που ειναι παει σχεδον μονο του..κοινως και ο μεσος οδηγος χωρις ιδιαιτερη εμπειρια- ναι για σενα λεω πιτσιρικα που την ειδες βατανεν στα βιντεακια - μπορει να παιξει ανετα κατι που τα παλια m δεν το εκαναν τοσο ευκολα...πραγματικα πολλα συγχαρτηρια στην bmw γιαυτο...επισης μεχρι και το μοτερ εχει κοφτες στα τουρμπισματα..και φουσκωνει αρκετα ψηλα στην 3η πχ...προκειμενου παλι να σωσουν καταστασεις.....πραγματικα θα ηθελα να δωσω το ε30 μου στους πιτσιρικαδες να δουν πως τρομαζεις στα χιλιομετρα...τι ψαχνεις ρε μπαρμπα νικο....
Για μενα προσωπικα το m2 ειναι το συγχρονο m3 e46, ενα αμαξι που δεν γινεται να μην αγαπησεις..εχει το απαραιτητο αισθημα ανασφαλειας του 46 - που κατα βαση δεν ισχυει...απλα γυρναει οπως πρεπει για να τοποθετηθει..κατι που δεν γινεται τοσο πολυ στο m3 e92 ή στο m4 f80 ιδιως που ειναι ακλονητο..οπως και να χει ειναι υπεροχο...ενα πραγματικα old school αμαξι στην θαλασσα των ανευρων τιμονιων και των οριων ταχυτητας στο καντραν.....
Αν θα το αγοραζα με δικα μ χρηματα???σιγουρα μ αρεσει αρκετα καλυτερα απο το m4 f80...ειναι πιο φυσικο το m2...ιδιως το μπροστινο του αρκετα καλυτερο νομιζω...σαφεστατα προκειται για κοντινα αυτοκινητα καθως η βαση λογικα δεν απεχει κ πολυ..ηταν πολυ ουδετερο, ανευρο το m4...φυσικα και θα ειναι πιο σταθερο αμαξι...και μαλλον θα κανει και ανωτερους χρονους σε ανοιχτες πιστες..ειναι 20cm ευκολα πιο μεγαλο αμαξι και με μεταξονια μετατροχια αρκετα πιο θηρια...απλα κατι λειπει..που το m2 το εχει!!!
υγ...ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ- αγαπησα τα οργανακια που δειχνουν ισχυ και ροπη live στη οθονη...
υγ2..εχω αρχισει ηδη το ψαξιμο να ξερετε....!!
-
The Following 7 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:
alexk (24-07-25), dark knight (25-07-25), deepBLUE (23-07-25), isou (24-07-25), PetrosD (22-07-25), vagmag (24-07-25), VanVIC (23-07-25)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP